Пожежа у Харкові: люди вистрибували з вікон просто на землю

137 переглядів
72
Четвер, 9 січня 2014, 12:31

8 січня у Харкові на території заводу "Хартрон" сталася пожежа у 5-поверховій виробничій будівлі, яку орендує на території заводу ТОВ "Харківська ювелірна фабрика".

Внаслідок пожежі загинули 8 осіб, ще 22 особи рятувальникам вдалося врятувати, повідомляє УНІАН.

Однак пожежні навіть не розтягнули тент, коли люди вистрибували з вікон.

Інформація про пожежу надійшла до служби порятунку "101" об 11:29. О 12:40 пожежу було локалізовано, о 14:10 ліквідовано.

Вогнем було пошкоджено 4-й і 5-й поверхи будівлі на площі 250 кв. м. Рятувальники запобігли розповсюдженню вогню на інші поверхи будівлі.

Причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.

За фактом пожежі на ювелірній фабриці відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей).

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Допа и Гепа в действии!!!! Эти моральные уроды только языком чесать могут!!!!!!!!!!!
Dmitriy Ivanoff: я вот про это, выглядит так прекрасно ?feature=player_detailpage&v=nogNm8_-M94#t=164 спасли 16 человек на учениях, а в реальности 1 и что сравнение с рагулями неуместно?
IP: 176.116.70.---Светлана Сумцова..
что они взрывчатку производят?
IP: 77.93.44.---Lezak Chivokunja..
Навіщо було відганяти КАМАЗ з мішками в кузові, якщо рятувальники не збиралися ростягувати брезент, щоб ловити падаючих людей?? Як би вони падали в кузов вантажівки, менш постраждали б..
IP: 195.64.237.---Dmitriy Ivanoff..
Ну нету у пожарных тентов! Просто нету! Не комплектуется эта техника тентами! Не оите на них, а лучше задайте вопрос господину генералу-полковнику службы ГРАЖДАНСКОЙ ЗАЩИТЫ Болотских М.В.- главе ДСНСУ - почему нет на основных пожарных автомобилях тентов! (У него есть свой блог) Во вторых действия спасателей грамотные. Если Вы внимательно посмотрите на видео (без амбиций и ассоциаций с рагулями) , то они до приезда автолестницы сначала установили выдвижные лестницы (длинна в разложенном состоянии -11 метров и до 4 этажа априори не достают) а потом установили лестницу-штурмовку (длинна 4 метра, на конце крюк), по которой собственно и спасся 1 человек (на видео в правом верхнем углу). Поливали водой людей - правильно что-бы сбить температуру, ибо не от усталости рук люди прыгали, а от невыносимого жара! И в заключение к сказанному - не на совести спасателей эти жертвы, а на совести руководителя фабрики, лишившего людей путей эвакуации. Светлая память всем погибшим, земля им пухом.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації