Off-the-Record: Про домовленості Тимошенко з Фірташем та Калетником

130 переглядів
36
Вівторок, 6 травня 2014, 11:44

В Україну почали повертатись політичні утікачі часів Януковича, які намагаються домовитись із новою владою про своє безболісне життя в новій Україні.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.127.103.---Игорь Галич..
Найєм та Лещенко - "джинсовики". Це вже очевидно. За гроші Фірташа готові плескати все, що завгодно. Я дуже розчарований. Громадське ТВ був моїм улюбленим каналом. Та воно й зрозуміло: чесною журналістикою в нашій країні зара багато не заробиш.
IP: 194.247.172.---Timur Attlee..
Эта тимашенка еще хуже чем праффесар. Посмотрите , что в стране творится , а косатая сейчас фактически президент. Спаси нас Бог от нее. Не зря Майдан ее освистывал
IP: 188.115.171.---Татьяна Ларина..
Vladimir Ahapov: А что они творят золотые батоны съедают?
IP: 93.74.141.---Odissey Itaka..
Стас Гевко: Ці два мудаки працюють на Порошенка
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 194.44.195.---somos..
ЮВТ надо смириться, что ее "золотое" время кануло в лету. Население Украины стало совсем другим. Лозунги "помаранчевых" остались за бортом сегодняшней Украины.Пусть П.А.Порошенко не идеальная фигура для должности Президента, но нет сегодня более лучшей кандидатуры на этот пост в государстве. Все президенты США и Европы не с "бомжатника" вошли в большую политику и небезбедные люди. Основное качество - это быть истинным патриотом и преданным своему народу избравшего тебя на этот высокий пост. Г-н Порошенко уважаемая личность в глазах руководителей Европы. Сегодня, граждане Украины не позволят Президенту вести себя подобно бывшим президентам нашего государства. Те политики, которые пытаются сегодня "сорвать" выборы президента Украины, не на ту "карту" поставили. Вас народ не простит!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації