Чего хочет Юлия Тимошенко?

52 просмотра
Среда, 08 сентября 2010, 14:34
Александр Аронец
активист ВО "Свобода", для УП

"Завжди на місцеві вибори приходить 25-30% виборців. Усі, хто не прийде на вибори - за них абсолютно точно вкинуть бюлетені".

Такі слова можна було почути від лідера "Батьківщини" на мітингу біля Верховної Ради 7 вересня. Мабуть, Юлія Володимирівна забула, що після останніх місцевих виборів, вона разом з її колишнім соратником, партією НУНС, - здобула перемогу в 15 областях і отримала своїх голів обласних рад?

Це при цій же 25-30% явці, на якій вона наголошувала.

Але й ці переконливі перемоги не вберегли від тушкування, коли влада змінилась. Тому кожен день з'являються нові тушки, нові свідчення бездарності її "каманди".

Зокрема, 6 вересня керівник фракції БЮТ у Львівській обласній раді заявив, що "фракція БЮТ у Львівській облраді на засіданні 8 вересня буде ініціювати вотум недовіри главі Львівської облдержадміністрації Василю Горбалю". А вже 8 вересня один із депутатів БЮТ - Іван Білак, запропонував зняти це питання з розгляду.

Краще б у своїй промові перед 10-тисячним мітингом вона сконцентрувалась на власному покаянні за те, що вона привела стільки тушок. Адже останні вже незабаром можуть повністю позбавити киян своєї представницької влади. І не обмежувала би повноцінних учасників акції, ВО "Свободу", у праві на виступи її лідерів.

Вона проявила неповагу майже до половини людей, учасників мітингу, прихильників "Свободи", у праві почути свого лідера. Більше того, Луценко нахабно збрехав, що начебто Тягнибока на мітингу немає...

Власне, Тимошенко продовжує боротися з уявними "конкурентами", замість того щоб навести лад у своїх рядах. Вона не підозрює, що тим самим ламає під собою гілку, на якій сидить.

Адже більшість прихильників Тимошенко на мітингу дуже пасивно слухали її промови. Вона нікого не переконала в тому, що низька явка - запорука перемоги регіоналів.

Для чого було людей у черговий раз запевняти про якусь "опозицію в парламенті", якщо вони не можуть навіть заблокувати Раду? Чому ПР у часи правління Тимошенко могла блокувати Раду, а вона не може?

Бо вона не працює, вона чеше язиком?

Такою поведінкою бездарна парламентська опозиція позбавляє українців не якихось матеріальних преференцій у платі за житлово-комунальні послуги. Вони позбавляють українців ВІРИ в те, що із приходом нових людей на місцях, щось зможе змінитись.

Тож титульна теза про низьку явку на місцевих виборах повністю провальна.

А, може, ЮВТ просто масово втрачає спонсорів, і вже не в змозі прямим текстом не вимагати в кандидатів у депутати гроші за попадання в список? Схоже, що слухи про це підтверджуються кожного дня

Олександр Аронець, спеціально для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)