Співаючий ректор захотів у мери зі скандалом

Четвер, 9 лютого 2006, 19:40

Для реєстрації як кандидата на посаду одеського міського голови подали документи 10 осіб.

Про це в четвер повідомив глава одеської міської територіальної виборчої комісії Дмитро Монохіді, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Монохіді, 8 осіб подали заяви про видачу підписних листів як самовисуванці, 2 - від партій.

"Жодного з них ми ще не зареєстрували, оскільки нам не представили підписні листи й інші відповідні документи. Деякі, відповідно до закону, уже збирають підписи (необхідно зібрати не менше 300 підписів). Подача документів закінчується 13 лютого", - сказав він.

За словами Монохіді, від Компартії висунуть глава одеського регіонального відділення "Української інноваційної компанії" Сергій Маргащук, від партії "Відродження" - президент Асоціації болгар України, президент Асоціації спортивної боротьби Одеської області Антон Кіссе.

Як самовисуванці подали документи керівник громадської організації "Соціал-християнський рух" Сергій Могілевський, глава громадської організації "Союз захисту громадян України" Віктор Білий, інспектор з виховної роботи Одеського національного університету імені Мечникова Юрій Борщенко.

Також документи подали президент правозахисної організації "Академія споживачів" Валерій Кочетов, глава Одеського обласного союзу юристів Сергій Горбунов, адвокат Володимир Куриленко, пенсіонер МВС Сергій Бовбалан і ректор Київського національного університету культури, депутат Михайло Поплавський.

Коментуючи подачу документів про реєстрацію кандидатом на посаду міського голови Поплавским, Монохіді сказав:

"Поплавський взагалі цікава людина: не доповідаючи, він просто увірвався сюди, користуючись своїм ім'ям. Паспорта із собою він не мав, а без паспорта ми взагалі не повинні з ним говорити. Крім того, він неправильно оформив документи. Він бажав, мабуть, якогось скандальчика... Ми не формалісти, ми прийняли документи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді