Приміська зона Києва зростатиме найшвидше

Вівторок, 6 червня 2006, 11:28

Приміська житлова нерухомість буде розвиватися в усіх регіонах, однак менш високими темпами, ніж у Києві, вважає директор компанії "РЕД" Андрій Гончаров.

"Приміська нерухомість дає більший ріст, на неї підвищується попит. Приміська нерухомість розвивається в усіх регіонах, але не такими високими темпами, як у Києві", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За оцінкою Гончарова, є міста зі стійкою позитивною динамікою темпів росту цін на приміську нерухомість - Чернівці, Львів, Одеса, Дніпропетровськ.

Аналізуючи пропозицію на ринку придатного житла, директор компанії відзначив незначний обсяг пропозиції в різних сегментах.

"Всі позиції представлені слабко. Таунхаусів майже немає, котеджних селищ дуже мало", - сказав він.

У той же час А.Гончаров відзначив, що основн пропозицію житла в передмісті Києва сформовано за рахунок "будинків у котеджних селищах або квартир у містах-супутниках - Броварах, Борисполі, Ірпені".

"Такі квартири будуть з'являтися і у менших містах, селищах міського типу, у яких багатоповерхових будинків зараз небагато. Перспектива будівництва саме в таких містах, що перебувають в 50-кілометровій зоні від міст-мільйонерів", - заявив експерт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді