Ющенко повертається на 300 років назад

Субота, 5 квітня 2008, 17:16

Президент Віктор Ющенко у суботу вдруге приєднався до толоки з упорядкування території Музейного комплексу "Мистецький арсенал".

Цього разу він взяв участь у відсипці первісного вигляду валів, що знаходяться на території комплексу.

"Нам треба це повторити так, як воно було триста років тому", - цитує Ющенка прес-служба президента.

Спілкуючись з журналістами, він закликав підтримати його ініціативу і щосуботи брати участь у впорядкуванні території майбутнього музею, який заплановано відкрити до Дня незалежності 2009 року.

"Обов'язково якщо я в Києві, якщо я в Україні, я щосуботи тут буду зі своїми дітьми й усіх запрошую, поки не здамо", - сказав Ющенко, пояснивши, що така участь і стане внеском кожного у цю справу.

Окрім того, президент повідомив про плани звернутися до приватних колекціонерів із закликом пожертвувати предмети з їхніх колекцій до експозиції Арсеналу, а також про наміри передати до такої експозиції предмети із власної колекції.

На заході були присутні т.в.о. голови Служби безпеки Валентин Наливайченко, міністри внутрішніх справ Юрій Луценко та оборони Юрій Єхануров, керівник ДУС Ігор Тарасюк, студенти київських вузів, курсанти, представники козацтва. Разом з президентом був його молодший син Тарас.

Ющенко збирав цеглу...
а потім викидав
Президент працював у рукавичках і кросівках
Довелося попрацювати і з лопатою
Де моя велика ложка?
Діловий вигляд Михайла Поплавського Ющенкові не сподобався
Втомлений, але задоволений
Фото прес-служби президента

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді