Право "мажора"

Тетяна Ніколаєнко, УП — Середа, 22 серпня 2012, 10:32

Ленінський суд Луганська зробив велику помилку, коли дав Роману Ландіку лише умовний термін за побиття Марії Коршунової.

Тож мажори і далі безкарно товчуть жінок, і, прикриваючись ім'ям відомих родичів, уникають покарання.

Минулого місяця міліція затримала небожа Ганни Герман – Олега Бокала – за побиття власної дружини, кількох свідків та 24-річної дівчини-міліціонера Вікторії Мельникович. Остання вже місяць перебуває у лікарні зі струсом мозку.

Племіннику Герман висунули звинувачення за статтею 296 частина 4 КК України – хуліганство із застосуванням зброї. А вже за кілька днів відпустили під заставу у 76 тисяч гривень.

На сьогодні в соцмережі "Вконтакте" можна знайти сторінку "Бокало невинний", де вказується, що дружина не була побита і має лише дві дрібні подряпини на спині.

Ба більще, в інтерв'ю дружина заявляє, що ніякої бійки зовсім не було, а вся історія – провокація проти тітки Бокала Ганни Герман.

Сам Бокало за ці 3 тижні не виринув у жодному коментарі. В інтернеті навіть немає його фото.

Те, що Бокало бився і чинив опір правоохоронцям зявляє не лише Вікторія Мельникович. Цьому є свідки. Більше того, згідно з наявною в редакції інформацією, Бокало і сам визнав у своїх свідченнях, що агресивно поводився щодо Мельникович.

То чи не варто правоохоронцям припинити закривати очі на безчинства "мажорів"? Бо ж вони і самі вже стають їх жертвами.

Тетяна Ніколаєнко, УП