Для Тимошенко Ахметов - остання надія

Вівторок, 28 лютого 2006, 17:30

Єдиним шансом провести дебати між Юлією Тимошенко та Віктором Януковичем є організація їх на ТРК "Україна".

Таку думку заступник керівника БЮТ Микола Томенко висловив під час прес-конференції, повідомляє прес-служба БЮТ.

Він нагадав, що ці два політики є основними претендентами на посаду прем’єр-міністра.

"Оскільки лідер Партії регіонів поки що боїться таких публічних дискусій, то вся надія у нас залишається на Рината Ахметова. Ми сподіваємося, що він зможе переконати Віктора Януковича провести дебати зі своїм основним конкурентом хоча б на "своїй" території – в місті Донецьку, на ТРК "Україна", засновниками якої є компанії, що пов’язують з Ахметовим", - зазначив Томенко.

Він нагадав, що таку пропозицію він висловлює не вперше, а в понеділок про це говорила і Юлія Тимошенко в прямому ефірі цієї телерадіокомпанії.

Томенко також зауважив, що з іншими телекомпаніями ситуація щодо організації дебатів є складнішою, оскільки вони зацікавлені зовсім в іншому форматі проведення таких дискусій.

Подібна ситуація виникла, наприклад, з "5 каналом", який контролюється Петром Порошенком, що представляє відому політичну силу. І генеральний продюсер "1+1" йде до Верховної Ради 4-м номером у списку від "Нашої України", - зазначив він.

"Таким чином, єдиним шансом для українських виборців побачити дебати найрейтинговіших кандидатів на посаду прем’єр-міністра на даний момент залишається ТРК "Україна", - підсумував Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді