Як охорона Черновецького не давала журналістам "впасти"

Четвер, 27 березня 2008, 15:16

"Українська правда" отримала підтвердження інциденту, що стався під час прес-конференції Леоніда Черновецького між охоронцями мера Києва та журналістами.

З фото, наданих "Українській правді" Юрієм Шеляженком, видно, як журналіст газети "Хрещатик" Михайло Шкурін спочатку наблизився до Черновецького, а потім був відтиснутий його охороною.

Як відомо, Шкурін звинуватив "Українську правду" у брехні, заявивши, що охоронці Черновецького не відтискали його, а "підтримали, не давши впасти" після того, як його штовхнули колеги-журналісти.

Крім того, Шкурін заявляв, що не збирався ставити запитання меру, оскільки прес-служба КМДА попередила, що на запитання представників ЗМІ після брифінгу будуть відповідати заступник голови КМДА Віталій Журавський і секретар Київради Олесь Довгий.

"Після закінчення прес-конференції я поспішив до виходу, на шляху до якого мене штовхнули в спину колеги-журналісти...", - заявив він.

Водночас, як видно на фото, Шкурін, так само, як і інші журналісти, намагався прорватися до мера.

На останньому знімку видно профіль Шкуріна у натовпі журналістів, які намагалися поставити запитання Черновецькому. Водночас мер так і не відповів на жодне з них, а охоронці звільнили йому прохід, відтиснувши представників ЗМІ.

Шкурін намагається підійти до Черновецького
Шкурін продовжує переслідувати Черновецького разом з іншими журналістами
Охоронець (справа) і співробітник прес-служби мера (зліва) тримають Шкуріна. Журналіст стверджує, що йому допомогли йому не впасти
Співробітник прес-служби мера Олександр Івахнюк (справа) "допомагає" журналістам відійти від мера
Охоронець та Івахнюк тримають Шкуріна. Журналіст стверджує, що вони допомагали йому не впасти
Кінець шляху журналістів. За хвилину Черновецькому "розчистять" дорогу і він зникне у дверях. Шкурін звільнився від охоронців і знову підійшов до натовпу журналістів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді