Єдині кандидати від влади та опозиції: геть машкару!

Вівторок, 09 липня 2013, 14:09

Віртуальна реальність

Дуумвірат після 2015 року: подробиці із хакнутого "АйПаду"

Глупої ночі проти 28 липня об'єднаній команді хакерів "LeakyWiks" та "Репортерів без гальм" вдалося зламати секретні бази даних провладних сил та опозиції, що обидві знаходилися на iPad-i голови РНБО України. У базах, окрім схеми продовження "Євро-2012" у 2013 та 2014 роках, виявилася давно очікувана інформація про єдиних кандидатів на ключові державні посади обох конкурентних політичних блоків.

Як видно з їх curriculum vitae, це люди впливові, але абсолютно непублічні. Йдеться про Адама Івановича Герцеля та Алана Ільковича Гицеля.

Отже, зустрічайте єдиних кандидатів: обличчя влади та опозиції на коротку, середню та довгострокову перспективу!

*   *   *

Адам Іванович Герцель, єдиний кандидат від провладних сил. Політв'язень, олігарх, державний діяч та мислитель широкого профілю; доктор колодничих наук, професор, дійсний член Ромського Клюбу, Повний Кавалер України.

Дитинство та перші кроки у науці

Народився в бідній пролетарській сім'ї юристки та юриста, що емігрували до радянської Росії, разом з іншими численними репатріантами із США, з метою уникнути військової повинності, весняних польових робіт, та прокормити сім'ю. Навчався в школі імені Лаврентія Берії міста Харкова до 8 класу, звідки був примусово переведений до 420-го донецького ПТУ через відмінну поведінку та зразкову громадську активність.

За квотою дітей червоних пролетарів, ДЧП, поступив до факультету трубопровідного транспорту Академії лісового господарства, однак факультет не закінчив, оскільки вже до початку першого семестру був несправедливо заарештований радянськими ОВС за політичними статтями "рекет" та "шахрайство" через організацію гри в "наперстки" (популярна інтелектуальна гра, що після отримання Україною незалежності визнана серед офіційно дозволених в Україні професій на усіх рівнях державної структури).

Від кривавого радянського режиму отримав три роки позбавлення волі з повною та доконечною конфіскацією усього особистого, спільного, рухомого й нерухомого майна.

Поневіряння після політичного заслання

По виході з місць ув'язнення, на гроші, що залишились від повної конфіскації майна, придбав два гірничо-збагачувальних комбінати, ГЗК, сталеливарний завод "Криця Ілліча", вечірню обласну газету, всеукраїнський телеканал, 3 ресторани та системну готельну фірму – і влаштувався працювати олігархом.

Згодом, у 2000 році, з метою диверсифікації активів та здешевлення логістики, на паях із Мойокольським, Фарташем та Ахматовим на офіційно оголошеному конкурсі придбав голову та керівний штат Фонду Державного майна України, що позбавляло концесіонерів невиробничих витрат, пов'язаних з участю у подальших приватизаційних конкурсах.

До 2012 року разом зі згаданими вище пайщиками придбав усе майно України, включно із немовлятами та домашньою худобою, чим закінчив у загальних рисах плановий процес роздержавлення активів колишньої радянської республіки.

Наукові інтереси й особисті досягнення в науці

Важка щоденна праця на розбудові України не завадила, однак, науковим інтересам Адама Івановича. 2004 року він замовив собі – і успішно захистив! – кандидатську дисертацію на тему "Про подальші аспекти обчислення швидкості кочення колоди з урахуванням сучкуватості" в Інституті Колод та Сучків НАНУ, – а вже 2008-го року самостійно присвоїв собі звання доктора наук та професора за цілковитого наплювательства на цей факт з боку наукової громадськості. При подальшій перевірці підстав самоприсвоєння наукового звання, ВАКом України жодних порушень чинного законодавства не виявлено не було.

Зустріч з Соресом, кооптація до Римського Клюбу

2010 року зустрівся на Багамських/Віргінських островах із видатним економістом сучасності Джорджем Соресом: у книзі спогадів "Я і Україна" 2012 року видання, ця зустріч, за власним свідченням Адама Івановича, "нанівець перевернула усе його життя". З того часу Адам Іванович, раніше абсолютно індиферентний до грошей, уперше зацікавився реальним сектором економіки.

Одразу після зустрічі він запропонував Римському Клюбові власне членство, та позаяк відповіді не отримав, вступив, за протекції Сореса, тимчасовим членом до Ромського Клюбу фонду Українського фонду "Виродження", та постійним членом – до приватного обіду Панчука на Давоському форумі.

Боротьба з олігархами та олігархатом як суспільним явищем

Задля полегшення долі широких трудящих мас створив в Україні ручні профспілки, маючи на меті передати кращим представникам народу України оздоровниці Криму та околиць. Перелякавшись лавини банкрутств та перестрілок, що за цим послідували – створив альтернативні "Спілку роботодавців" та "Спілку промисловців", і швидко очолив Тристоронню Раду з узгодження позицій усіх альтернативних громадських структур.

Створив і очолив також приватний інноваційний "Інститут прикладної олігархічної соціології" з метою поглибленого дослідження власної персони, польових досліджень ліберальної економіки у постіндустріальних умовах та зменшення впливу олігархії на українське суспільство. Подальші польові економічні дослідження на території України значно полегшили долю широких мас шляхом зменшення їх чисельності з 40.000.000 до 32.000.000.

Наразі приватні дослідницькі структури під патронатом Адама Івановича у співпраці з різними урядами України наполегливо працюють над закріпленням і розширенням вищевказаного соціально-економічного ефекту.

Державна діяльність

Починаючи з рубежу сторіч, займав офіційні посади "смотрящего" за рядом східних областей України; на цій посаді докорінно реформував систему виборів, вперше застосувавши замість остаточно дискредитованої системи викидання голосів до урни – нову високотехнологічну систему "Карусель". В останні роки, у зв'язку із незначним погіршенням здоров'я через потрапляння випадкової кулі однопартійця у груди та голову під час полювання на селян, на що мав офіційну ліцензію – займає посаду Тіньового Радника перших осіб держави.

Процес проти Гицеля

2008 року розпочав судовий процес проти Алана Гицеля, звинувативши того у потрійному громадянстві, роботі на спецслужби іноземних держав та у використанні коштів світової закуліси під час приватизації стратегічних галузей країни.

Гицель у зустрічному позові звинуватив Адама Герцеля у подвійному громадянстві та підробці документів про вищу освіту. Процес просувався мляво, доки Адам Іванович не провів особисту консультацію із суддею, виклавши перед ним кілька пакетів потужних аргументів. Зміст пакетів швидко нагадав досвідченому судді центрального району столиці про громадянський обов'язок, і наступного дня процес закінчився повною перемогою Адама Івановича над Аланом Ільковичем.

Мистецькі уподобання

Порнографія; обдерті та пластифіковані трупи; нетрадиційні інсталяції; шансон. Активно впливає на культурне життя столиці, визначаючи тематику художніх виставок PanchukArtCentre.

Інша інформація

Активний політичний діяч більшості українських політичних партій, масон; нагороджений Орденом Святого Станіслава II ступеню та трьома повними подарунковими наборами "Все-в-одному" офіційних нагород України, від різних президентів.

*   *   *

Алан Ількович Гицель, єдиний кандидат опозиційних сил. Доктор філософії, культури, літератури та політології МАУБ,Міжрайонної Академії Управління Батраками; універсальний мислитель та літературний критик, останній з живих діячів Кватроченто, сват двох Президентів України, переконаний послідовник мультисистемності.

Ранні роки та еміграція

Про походження та ранні роки нічого достеменно не відомо. За офіційною версією, був підкинутий у тримісячному віці на сходи офісу ЦРУ в Ленглі, Вірджинія, загорнутим у національний прапор України та маючи при собі листа, зміст якого донині не розголошується.

Навчання та викладання у Колумбійському університеті

Яскравий представник Української Дияспори. Вчився у Колумбійському університеті в одній групі з міністром юстиції України Романом Зваричем; там же здобув докторські ступені з економіки, юриспруденції та політології.

На жаль, через неймовірне роздолбайство адміністрації Колумбійського університету, усі документи, стосовні цього періоду його життя та творчості було загублено, що й послужило однією з причин еміграції до України, де подібні казуси є системно неможливими.

Натхненник розбудови, міністр урядів

По прибутті до України одразу призначений міністром та, за сумісництвом, ординарним професором МАУБ через унікальний дияспорський акцент.

Брав активну участь у повній, до ноги, розбудові банківської системи незалежної України, зокрема повертав з Англії золото Полуботка та консультував тодішнього міністра фінансів України з приводу девальвації гривні. Разом із раннім Ященком довів до логічного стану системний банк "Україна"; згодом банк "Україна" повністю витіснив з ринку "Прайват-банк" олігарха Мойокольського, скупивши за безцінь його відділки, і нині займає перші місця у світових рейтингах фінансової стабільності.

В Росії та при уряді пізнього Ященка, Україна, визнаний як безперечний фахівець в усіх сферах людської діяльності, у зв'язку з чим неодноразово обирався народним депутатом України, консультував Пола Манафарта та був нагороджений вищими нагородами обох держав, таємно.

Релігійні переконання

Разом із колегами-депутатами заснував кілька альтернативних церков задля збільшення плюралізму релігійного життя в Україні, але згодом, у пошуках справжнього Бога, перейшов до "Посольства Божого" пастора Аделаджі.

Особисті зв'язки

Кум, сват, брат Другого та Третього президентів України, з якими пов'язаний через першу – окремі дослідники вважають, що другу! – дружину колишнього мера Києва Чорновицького.

Процес проти Герцеля

2008 року розпочав судовий процес проти Адама Герцеля, звинувативши його у подвійному громадянстві, роботі на спецслужби іноземних держав та у використанні коштів світової закуліси під час приватизації стратегічних галузей країни. Герцель у зустрічному позові звинуватив Алана Гицеля у потрійному громадянстві та підробці документів про вищу освіту. Процес просувався мляво, доки Алан Ількович не провів особисту зустріч із суддею, виклавши перед ним валізу незаперечних аргументів, що перед тим наколядував на робочому місті.

Зміст валізи настільки вразив навіть досвідченого суддю центрального району столиці, що наступного дня процес завершився повною перемогою Алана Ільковича над Адамом Івановичем.

Науковий доробок

Є автором 18.985 наукових робіт у різних галузях науки під різними псевдонімами або навіть таких, що абсолютно анонімно передані суспільству. Основні наукові роботи Адама Ільковича опубліковано на сайтах referat.ru та shpora.ua. Постійно публікує нові роботи на цих ресурсах, реєструючи науково-дослідні, науково-конструкторські роботи та дисертації в УкрIНТЕІ під першими-ліпшими іменами.

Незважаючи на блискучі наукові успіхи та зв'язки, залишається надзвичайно скромною та безпосередньою людиною.

Трагічна загибель та подальша соціальна й політична активність

Помер за неповністю встановлених обставин 02 лютого 2009 року на робочому місці в процесі передачі наступникові з уряду нового президента України посади Міністра Різних Справ; вважається, що до смерті призвело необережне поводження з особистою іменною монтіровкою під час її чищення.

Незважаючи на цей прикрий випадок, залишається активним та плідним учасником мережі інтернету, бере активну участь у політичному громадському житті, консультує опозиційні партії та користується популярністю як автор блогів та коментатор подій.

*   *   *

...Вдосвіта фахівці "LeakyWiks" намагалися отримати коментарі щодо витоку інформації про Єдиних Кандидатів від провідних політтехнологів наявних політичних сил.

Головного політтехнолога "Сім'ї" Сотнікова опитати не вдалося, бо саме у цей час він пірнав з аквалангом у Внутрішній Монголії. Пол Манафарт, США, який, поза сумнівом, утаємничений у всі розклади майбутніх виборів, лише мовчав у слухавку, оскільки хвилина його консультації коштує 100.000 доларів, а Партія регіонів знову не виконала передоплату. Шавулов та Щадровицький-Найменший нічого не змогли відповісти, будучи ще з вечора страшенно втомленими.

Однак хтось із провідної трійки – Турсунбеков, Вєдмєдов, чи Кайсулін – зі сну прохопився, що боротьбою двох титанів з протилежних політичних таборів на виборах справа не скінчиться.

Очікується, як виявилося, що після 2015 року вони сформують єдиний блок "2G" – "Два Ге" в українській транскрипції, – і правитимуть країною у режимі дуумвірату, послідовно передаючи повноваження один одному, наступних 1000 років.

Щоправда, секретар РНБО України поки що ніяк не підтвердив – хоча й не спростував! – цю інформацію.

Інформацію про розслідування "LeakyWiks" збирав у паралельній реальності

Юрій Радченко, з дозволу КСК "Гардарика", спеціально дя УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

ДІЯ на експорт. Чим український GovTech приваблює закордонних партнерів

Справедливість, що шкодить. Які наслідки матиме рішення про "покарання" українців за кордоном

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?

Чому "клуб білого бізнесу" - дуже погана ініціатива?

"Ти цілий день живеш його життям": повсякдення доглядальниць за пораненими ветеранами