Українське на руці. Огляд нових додатків на Samsung Gear S2

6407 переглядів
Четвер, 4 серпня 2016, 09:00

Майбутнє вже тут! Не у Нью-Йорку, європейській столиці або Сингапурі, а у нас в Україні!

На одному з найбільш інноваційних продуктів від Samsung – розумному годиннику Samsung Gears S2 – доступні додатки, які створили українські розробники спеціально для українців. Зовсім недавно відбулось оновлення цього списку і їх кількість постійно зростає.

 



Тепер лише кількома дотиками до смартвотчу на вашому зап’ясті можна дізнатись погоду або рахунок футбольного матчу, замовити квитки чи улюблену страву з ресторану.

Окрім того, Samsung оголосили про новий конкурс для розробників з призовим фондом у 1 млн грн (деталі на сайті: samsung-developers.com.ua). Таким чином вже до кінця цього року локальних додатків від вітчизняних творців стане ще більше – слідкуйте за оновленнями на сайті http://www.samsung.com/ua/galaxy/gear-s2/ukrainian_inside.

 


Смартвотч – це не зменшений до розміру годинника смартфон. Це окремий девайс, зі своєю специфікою, ергономікою та логікою. Тому додатки для нього також створюються окремі, з продуманим для використання на руці дизайном. Всі елементи керування помітні, шрифти також великі – тому замовлення улюбленої піци "4 сири" або квитка до Львову тепер питання 3-4 натискань на циферблат вашого Samsung Gear S2.

Годинник Samsung Gear S2 найкраще проявляє себе у роботі із сервісами і довідниками. З нього зручно дізнаватися поточну інформацію - погоду, курс валют, результат футбольного матчу. Цікаво і використовувати його з геолокаційними сервісами - наприклад, шукати найближчий банкомат. Годинник повідомляє вам про нові повідомлення  та дзвінки. Також приголомшує сам зовнішній вигляд годинника – тонкий корпус, стильне оформлення, всі елементи керування гармонійно розташовані в межах круглого корпусу.

Вражає також і 1.4. дюймовий екран з тач скріном. У годинника є досить багато дизайнерських рішень для ремінця та власне корпусу - є з чого обрати. В залежності від вашого стилю годинник може бути оформлений у спортивному варіанті, класичному, фешн або мати футуристичний вигляд - немов з екрану фільму про майбутнє.
Нижче представлений новий список додатків від українських розробників, які стали нещодавно доступні для власників Samsung Gear S2 ексклюзивно в Україні
            

 


Вражаюче, так? Окрім нещодавно представлених додатків, українські користувачі Samsung Gear S2 вже дізнаються курс валют, замовляють таксі через сервіс Uklon і знаходять найближчі банкомати або відділення, не дістаючи смартфон з кишені. Список локальних українських додатків буде весь час розширюватись.

Саме час долучитись до Gear S2-манії та придбати новий розумний годинник від Samsung. Адже окрім високої функціональності, це ще й надзвичайно стильний аксесуар та чудовий помічник у щоденних справах.



*під "розумним годинником" слід розуміти портативний електронний пристрій