Тігіпко займається саморекламою?

Субота, 1 липня 2000, 20:47
Виявляється, заява міністра економіки Сергія Тігіпка про "продаж" урядом його посади політичним партіям в обмін на прийняття низки законопроектів може виявитися банальною "газетною качкою" з ціллю самореклами. Принаймні, так думає його колега, перший віце-прем'єр Юрій Єхануров.

Коментуючи цю гучну заяву міністра, Єхануров відкрив "страшну таємницю" і повідомив, що сам, обираючись в депутати, також говорив "багато цікавих речей, щоб преса їх розповсюджувала". Отже, поширенням інформаційних "качок" тепер займається не тільки спеціалізований ЗМІ, але і деякі члени українського уряду, тим більше цілеспрямовано.

Тим часом, за словами Єханурова, не дивлячись на переконливу перемогу в Павлоградському окрузі, Тігіпко продовжує займати посаду міністра економіки. "Я думаю, що як тільки ЦВК дасть Тігіпку посвідчення, він одразу напише заяву на звільнення. Поки-що ж посада зайнята", - сказав Єхануров, відповідаючи на запитання про можливих кандидатів на посаду міністра економіки.

Перший віце-прем'єр поділився не тільки таємними секретами, але і таємними бажаннями. Зокрема, Ехануров просто "мріє", щоб Тігипко в парламенті представляв інтереси уряду.

"Я дуже сподіваюся, що урядові, з приходом Тігипка в парламент, буде набагато легше спілкуватися з Верховною Радою - ІФ. Він зможе передати наші думки. Я таємно мрію, що він замінить мене на посаді депутата, що працює представником уряду", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування