Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Інтернеті Кучма не популярний

П'ятниця, 8 вересня 2000, 13:03
На Інтернет-порталі www.brama.com протягом кількох тижнів проводиться віртуальне голосування по оцінці діяльності президента України Леоніда Кучми. Яке до того ж супроводжується коментарями відвідувачів.

Як виявилося, більшість інтернет-респондентів оцінюють роботу глави держави за оцінкою "0". Наводимо нижче також кілька думок з присвяченого цьому опитуванню форуму, зберігаючи стиль і пунктуацію авторів, які загалом відображають загальний настрій учасників.

Як ви оцінюєте президентську діяльність Л.Кучми?
5(best)122,33%
4336,42%
39919,26%
210520,43%
17815,18%
0(worst)17836,38%
TOTAL514100%


- Це людина, яка зовсім не дбає про Україну, про її державність, культуру та національне відродження. Росія зробила ставку на Кучму у свій час, і слава Богу, що він оказався на стільки малоспосібним, що не спромігся повернути Україну назад, під російський чобіт. Але, чи може зробив він щось доброго для України та українців за цей час? Важко пригадати. Проблема, на мою думку, і в тому, що наша українська влада настільки стала корумпованою, бандитською та кримінальною, що люди просто бояться за своє життя. Ех, де ви козаки та гайдамаки...

P.S. На уздогін... А яку позицію займає український Президент у питанні утворення єдиної помісної православної церкви в Україні? Боляче, стидно і соромно. Дійсно, московський запроданець :(

Чотири особи оцінили діяльність президента на 5

Цікаво б було прочитати їхні обґрунтування такої високої оцінки. Може він насправді витворив щось таке важливе для блага нашої держави і українського народу, тільки ми про це ще не знаємо.
Позитивні відгуки. Таких небагато. Частіше за все Кучму просто намагаються виправдати. Наприклад, "Кучма може і не дуже хороший, але всі інші ще гірше".

"У мене немає дуже хороших слів про Кучму. Але я не маю намір називати його головною людиною, що відповідає за нинішню ситуацію в державі Україна. Насправді, він не більш винен, ніж сотні, тисячі людей, такі як він. Я не заздрю Кучмі, який намагається втримати купку багатих і досить владних олігархів від того, щоб вони розірвали на частини Ющенка та його уряд. Критика Кучми і погані слова на його адресу нічого не змінять. Краще подумати про те, як змінити речі, щоб вони рухалися в позитивному руслі.

Краще подумати про те, як допомогти українському народу остаточно установити контроль над країною. Українські політики корумповані саме тому, що люди навколо них дозволяють їм це робити. Українська культура буде знаходитися в занепаді доти, поки люди продовжують купувати російські сурогати. Подивіться на українську армію і в'язниці. Чи може таке бути у Європейській державі? Тільки відродивши самоповагу і національну гордість, Україна може досягнути чогось. Тому, будь ласка, досить обвинувачувати Кучму".

Запитання

Як ви думаєте Кучма по закінченню свого президентства залишиться жити в Україні, перебереться до Росії, чи буде просити притулку в США?

Спогад

Кілька років тому, коли Кучма очолив уряд України, я зустрівся зі своїм товаришем, який працював на ПМЗ (ЮМЗ), там, де Кучма був секретарем парторганізації, а потім став директором. Я привітав свого товариша з тим, що їхнього директора призначили на такий високий пост. І висловив думку, що раз він вмів керувати заводом, який виробляє ракетні двигуни, то повинен би дати собі раду і з керівництвом уряду. Але мій товариш висловив велике незадоволення, і сказав, що нам ще належить пізнати, хто такий насправді Кучма. Він також сказав, що коли Кучма став директором заводу, то створив таку "робочу атмосферу", що кращі інженери розбіглися, хто куди. Іншими словами, Кучма не терпить коло себе мудрих людей. А це означає, що і сьогодні навколо нього зібралося багато "сіромах", позбутися яких буде дуже важко, якщо взагалі це буде можливо.

- 0 чи 5 - крайні оцінки, які передбачають якусь позицію. Його ж оцінка у 2,5 бала - це абсолютно сірий кольор. Він не може бути послідовним у відстоюванні власної точки зору тому, що він ніколи її не має. Схоже, що його думка завжди співпадає з думкою останньої людини, що вийшла з його кабінету. В результаті, він всіх зраджує, його усі зраджують, він жаліється, що нема з ким працювати, а причина одна - його посадили не в свої сані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування