Марчук має намір трудитися, а не світитися на телебаченні

Середа, 8 листопада 2000, 21:44
Євген Марчук не вважає за необхідне виносити свою дискусію з Юлією Тимошенко на телеекрани. На захист свого шефа виступив апарат РНБО, який пізно ввечері в середу виклав позицію Марчука у зв'язку з "намірами втягнути в політичну боротьбу секретаря і апарат Ради національної безпеки і оборони".

Нагадаємо, як виглядають ті самі "спроби втягнути". Напередодні партія "Батьківщина" розповсюдила заяву, де подала оцінку "чоловічому вчинку" Марчука, який відмовився від зустрічі з Тимошенко у програмі "Право вибору" на телеканалі "Інтер". 3 листопада секретар РНБО відмовився зустрітися з Тимошенко на каналі СТБ.

Партія "Батьківщина" допускає, що Марчук "боїться зустрічатися з Тимошенко віч-на-віч", оскільки РНБО зробила "непрофесійні, упереджені, неправдиві" висновки, які "не витримають публічного обговорення". В партії не виключають, що Марчуку просто "соромно дивитися в очі Тимошенко" через результати його діяльності, що дискредитує уряд.

Тимошенко заявила, що готова зустрітися з Марчуком в будь-який час на будь-якому каналі.

У той же час секретар РНБО "не бере і не має намір брати участь в політичному шоу передвиборного характеру, запропонованому деякими громадськими об'єднаннями і рухами".

"Марчук не має наміру сприяти рекламуванню таких об'єднань і їх лідерів в будь-якому вигляді, навіть скандальному", - підкреслюється в повідомленні апарату. Створюється враження, що секретар РНБО гидує вимовляти назву партії свого політичного опонента.

"Якщо Марчук захоче взяти участь у виборах, коли вони почнуться, то в нього досить досвіду, включаючи парламентські і президентські вибори, щоб цивілізованими методами провести публічну агітацію. Однак сьогодні це питання навіть не розглядається, а йде повсякденна чорнова робота з розв'язання багатьох проблем для забезпечення належного рівня національної безпеки нашої держави", зазначається в повідомленні.

Тобто висновок такий. Тимошенко вже займається передвиборною кампанією. А Марчук не займається. Він працює, причому в поті чола, і все на ниві національної безпеки. Про свої особисті інтереси або, не дай Бог, інтереси його господарів, які не завжди співпадають із національними інтересами, він не замислюється. Все працює, і працює…

Про те, що відбувалося до цього читайте тут

Марчук - Тимошенко. Хто кого?

Євген Марчук добиває Тимошенко

Тимошенко зробила паузу. І завдала удара…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
22:41
Новини економіки 18 квітня: покриття дефіциту бюджету, Raiffeisen Bank просять пришвидшити вихід з РФ
Усі новини...