Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвину пропонують врятувати "чесну репутацію". За великі гроші

П'ятниця, 1 грудня 2000, 18:53
Як і очікувалось, заяви Мороза визвали відповідні контрзаходи. За почерком вгадуються спецслужби, хоча цілком можливо, що це просто жартівники. У останньому переконує дуже вузький "розмах" контрзаходів. На політичній конференції ukr.politics, де, як відомо, може висловити думку кожний політично-стурбований громадянин, з'явилася дуже цікава інформація. Подаємо її в повному вигляді (без змін), оскільки боїмося, що лист не дійде до адресата.

"Шановний пане керівник Адміністрації Литвин В! Знаючи про Вашу особисту зацікавленість у процесі, пов'язаному зі скандальним обвинуваченням у справі Гонгадзе вищих посадових осіб України, готові надати інформацію, що підтверджує технічне синтезування елементів звучання голосу (Вашого і нашого "папи") в одній з охоронних структур "Ближнього зарубіжжя".

А щоб Ви повірили в чесність наших намірів, ми готові повідомити, що частина "звукового сигналу", а також частина оплати (завдаток) розміром 35 тис. у.о. ми отримали від пана Мухина, з яким нас познайомив наш старий "знайомий по ВИРТУ Мельниченка - співробітника Вашого підрозділу "коржаковців".

Оскільки наші друзі "забули" розрахуватися за роботу, ми готові продати її Вам. На жаль, ми не знайшли "мирного" варіанту розв'язання питання із "замовником". Крім того, оскільки узгоджений з нами час виходу інформації (січень наступного року) був в односторонньому порядку "виправлено" на листопад і нам пояснили, що касета потрібна лише для шантажу, а не для провокаційних телепередач по CNN, "BiBiCi", ми висилаємо цю інформацію в пресу.

Наш лист нічого не доводить. Доказ Вашої "невинності" є тільки в нас, ніяка експертиза Вас не врятує (ми робимо якісно). Сума грошей за підтвердження Вашої невинності і доказ організованої проти Вас провокації "невелика" у порівнянні з Вашою "маленькою" зарплатою і положенням.

Втрачати Вам немає чого, а виграти зможете все, головне - відновити чесну репутацію.

Пропозиції Вас знайдуть.

Добре подумайте!"

Залишимо це послання без коментарів, тим більше, що поки що нам не вдалося перевірити реальність названих в ньому осіб.

Але хвилюється Литвин здорово. Про це свідчить його сповнені емоційністю репліки, оприлюднені ним перед великою аудиторією молодих політологів.
"Іноді у дитинстві дітей незаслужено кривдять, і вони не розуміють за що. Я переживаю приблизно таке ж почуття: хочеться кричати", - цитує Володимира Литвина Версії. "Де на аудіокасеті записано, що президент наказав "прибрати" Гонгадзе, і що я з самого початку був в курсі цієї справи?", - логічно задає питання голова АП. Дійсно, ніде на плівці немає такого місця, де б Литвин говорив "роздягнути його і в Грузію, без штанів, викинути, на х…". Ці слова належать президенту. Саме тому судитися буде Литвин, а не Кучма і не Кравченко. Їм відмитися буде ой, як складно!

"Поставлена задача скомпрометувати мене з конкретною метою: зняти з посади глави адміністрації президента. За це заплачені великі гроші… Краще вже мені дали цю суму, і я тоді сам би пішов з поста", - іронічно відзначив Литвин.

Досте вам, Володимире Михайловичу! Невже у вас манія величі? Невже заради вашої скромної персони хтось, хто хоче зайняти ваше місце, буде брудом обливати "батька рідного"?

Далі видання описує велику турботу Литвина про стан його батьків і сім'ї. Його родичі, пише газета, дуже хвилюються після публічної заяви Олександра Мороза. А як себе почуває мама Георгія, ви не замислювалися, Володимире Михайловичу???

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування