Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма ставить діагноз Мельниченкові

Четвер, 4 січня 2001, 14:42
Всі, хто проти Кучми, як відомо, "хворі на голову", страждають "бредом сивої кобили" і періодично не справляються зі своїми "шариками", які все норовлять зайти за "ролики". Не далі як влітку президент турбувався здоров'ям тих, хто турбується про відставку Ющенка і порадив їм усім лікуватися.

Зараз "гарант" поставив діагноз колишньому офіцеру своєї охорони Миколі Мельниченку, який сміє стверджувати, начебто глава держави давав вказівку "знищити" прем'єра Віктора Ющенка.

"Я хворих на голову людей не коментую", - кинув Кучма в короткому інтерв'ю журналістам, які попросили його прокоментувати інформацію Мельниченка.

Президент знову демонструє повне незнання найважливіших подій в країні. В нього "немає поки ніякої остаточної інформації" про результати експертизи тіла, знайденого у Таращі. "Головне, щоб це була достовірна інформація, і щоб вона була остаточною. Колошматити суспільство - дуже важко", - зі знанням справи каже Кучма.

А, за даними УП, гарант бреше. Ще 30 грудня силовики доповіли йому про результати експертизи, він порекомендував їм обнародувати цю інформацію, однак, досі, керуючись невідомими нам міркуваннями, ці відомості продовжують тримати у таємниці.

Тим часом, Кучма знову повторив своє таємне бажання. Про що мріє наш президент? Він ночами не спить, і все думає, як йому, пробачте на слові, імплементувати результати вигаданного ним же референдуму. Кучма визначив для себе цю задачу "головним питанням" в політиці на 2001 рік.

"У політиці робити прогноз дуже важко. Але, якщо не буде імплементації підсумків референдуму, то нічого путнього не буде", - цитує Кучму Інтерфакс-Україна. Це, додав він, "було, є і буде" для нього головним питанням, і без цього "не буде України".

Ще Кучма чекає у 2001 році "закріплення" економічних результатів. Тут на думку "гаранту" прийшла чомусь будівельна асоціація - в тому фундаменті, "який був закладений в минулому році" ще багато піску, і туди необхідно додати "хорошої марки цемент", щоб "міцно стояв, щоб на ньому можна було будувати хорошу будівлю".

"Я переконаний, що так воно і буде, якщо не буде якогось катаклізму, який, я думаю, ми залишили в минулому столітті", - сказав президент, на щось натякаючи.

Все це Кучма наговорив під час відвідування підземного торгового комплексу "Квадрат" (ох, хтось отримав свої грошенята за це відвідування!!), що на виході зі станції метро "Дружба народів". Комплекс є одним з найбільших підземних салонів господарських, будівельних і інших промислових товарів, загальна площа якого становить 6 тис. кв. метрів, а щоденна пропускна спроможність - мінімум 50 тис. чоловік. Кучма ходив по магазину в супроводі дружини і мера столиці. Пізніше до них приєднався глава парламенту Іван Плющ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:10
Bloomberg: Макрон лобіює заміну фон дер Ляєн на посаді голови Єврокомісії
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
Усі новини...