Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма: "Я визнаю, що записи Мельниченка - це правда"

Понеділок, 5 лютого 2001, 14:22
Це історичне зізнання Кучма зробив під час зустрічі з Головатим минулого тижня. Процитував "гаранта" його співрозмовник, який сподівається, що Кучма повторить їх перед українським народом. І піде у відставку.

"Я визнаю, що записи Мельниченка - це правда. Дійсно, мене записували", - процитував Кучму Сергій Головатий. Визнання пролунало в ході бесіди "гаранта" із непримиренним опозиціонером, яка несподівано для останнього відбулася 30 січня.

"Чи має він після цього моральне право очолювати державу, якщо він признав, що записи велись?", - задався питанням депутат. "Я хотів би, щоб він сказав це всім у зверененні до народу. Його моральний обов'язок сказати про це у ввіступі по телебаченню".

Як вважає Головатий, також після визнання факту "документування" під сумнівом перебування на своїх посадах Потебенька, який заявляв, що аудіозаписи "хфальшивка", а також Станік, яка передала Раді Європи документи експертизи, які підтверджують, що аудіозаписи - підроблені.

Зі своїми міркуваннями щодо майбутнього вищих державних чиновників Головатий поділився під час роботи "круглого столу" на тему "Проблеми формування і діяльності опозиції в Україні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...