Кефір для "прокуратора"

П'ятниця, 9 лютого 2001, 20:29
Ні, п'ятниця без Потебенька неможлива. У цей раз перед світлі очі країни усміхнений генпрокурор з'явився у Трускавці, де він відпочиває від кримінальних справ і касет Мельниченка.

На курорті Потебенько дав прес-конференцію, де особисто повідомив про відсутність бажання самовільно йти у відставку. Також він не хоче звітувати перед Верховною Радою, оскільки його призначали не вона, а Кучма (додамо від себе – за згодою парламенту). На питання про свою несподівану відпустку генпрокурор відповів голосом ображеного: "Що ви мені диктуєте, коли йти відпочивати?".

Потебенько розповів, що не буде відпочивати 45 днів, а вже 16 лютого повертається до Києва. Ну а поки в "Кришталевий палац", де відновлює здоров'я "чорнобильця" генпрокурор, його приїхали провідати півсотні львівських антикучмістів. Активісти гомадського комітету "За правду!" зустрілися з генпрокурором і передали йому банани, апельсини, варення і кефір, щоб він поповнив організм вітамінами і швидше повертався до столиці. Від дарунків Потебенько відмовився, пославшись на сувору дієту.

Також Потебенько піднесли листа "у жартівливій формі", де, серед іншого, прокурора називають "прокуратором". На це відпочиваючий дуже образився.

Але самолюбство Потебеньку варто вгамувати – на початку наступного тижня під "Кришталевим палацом" повинен з'явитися намет акції "Україна без Кучми", яка об'єднує людей більш радикальних. А генпрокурор тим часом збирається піднятися в гори "подихати" повітрям. Воно там більш сухе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування