Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Антикучмівську кампанію фінансував Сорос!

П'ятниця, 2 березня 2001, 21:54
Перегляд програм УТН несе фантастичне інформаційне навантаження. Державний телеканал нарешті вказав тих секретних західних партнерів Лазаренка та Тимошенко, що допомагають грошима валити Кучму. За допомогою УТ на чисту воду одного вже виведено – це… Джордж Сорос.

Наприкінці дня Україна нарешті почула офіційну реакцію на різкі заяви Сороса. На щастя, поряд з Кучмою ще залишилися люди, які адекватно оцінюють ситуацію. Спікер Кучми Олександр Мартиненко вірно зрозумів слова фінансиста – той запропонував не "тимчасово відсторонити" арбітра від обов'язків, а сказав про "відставку президента у більш модифікованій формі". "Я мушу зазначити, що президент неодноразово заявляв, що у відставку не збирається до 2004 року, до кінця своїх конституційних повноважень", - заявив Мартиненко в інтерв'ю ICTV. Тобто Банкова пропозицію Сороса вирішила проігнорувати.

Але ж її філіал в особі редакції УТН вирішив не залишати мундир "гаранта" сплюндрованим і провів власне журналістське розслідування. Завзято взявшись за перо, УТ-1 змогло знайти пояснення появі листа Сороса у Financial Times. Аби читач, якому слабкий шлунок не дозволив додивитися УТН у п'ятницю до середини програми, коментар державного каналу подаємо повністю.

"Аргументація і лексика фінансиста дивним чином збігаються з аргументацією та лексикою поводарів наметової акції у Києві і авторів заяв окремих політичних партій, які зараховують себе сьогодні до опозиційних.

У політичних коментарях різноманітних ЗМІ вже неодноразово зазначалося, що за касетним скандалом, імовірно, стоять не тільки українські мільярди Лазаренка, Тимошенко і Агафонова, а гаманці набагато тугіші та впливовіші.

І ось, схоже, з-за далекого закордону почали потихеньку виповзати вуха якщо не замовників дестабілізації в Україні, то принаймні осіб, втаємничених у мережево політичних інтриг навколо нашої держави".

Отакої. Отже, враховуючи, що беззахисний український глядач не має змоги переглянути та переперевірити свої умовиводи з текстом відеосуфлеру УТН, то загальне враження складається досить неоднозначне: чи то вуха 70-річного мільярдера Сороса виглядають з намету, чи то Сорос разом із Лазаренком по буквах монтували матюки на плівках Мельниченка.

Особливо дивно ці слова на адресу поважного пенсіонера-філантропа звучать на УТ-1, який у жовтні співав дифірамби зустрічі Кучми та Сороса та підтримці курсу "реформ" з боку останнього.

На підтвердження невипадковості появи "вух" Сороса УТ-1 процитувала видатного російського дисидента та демократа Геннадія Зюганов. Згідно з ним, нинішню політичну ситуацію в братній Україні спровокували американські спецслужби. Тобто, завдяки УТН, Сорос ще виявився і шпигуном.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування