Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий запобіжний захід для Тимошенко

Середа, 4 квітня 2001, 13:02
Тимошенко знову заборонено виїжджати за межі Києва. Генпрокуратура другий раз обрала запобіжний захід щодо Юлії Тимошенко у вигляді підписки про невиїзд.

Адвокат Тимошенко Віктор Швець повідомляє, що слідчий Генпрокуратури ухвалив таке рішення у зв'язку з постановою Верховного суду, який, як відомо, припинив рішення колегії Київського міського суду.

Тим часом, Генпрокуратура даремно вжила такі заходи обережності - Тимошенко, як і обіцяла, здала два своїх загранпаспорти до Генпрокуратури.

У вівторок екс-віце-прем'єр займалася своїм здоров'ям. Вона пройшла обстеження у різних лікувальних установах, в тому числі побувала у лікарів гастроентерологічного центру.

Як повідомляє агентство Інтерфакс-Україна з посиланням на інформовані джерела, цього тижня навряд чи можна чекати рішення Верховного суду за справою Тимошенко. Джерело агентства повідомляє, що зараз Верховний суд вивчає всі судові рішення, прийняті по колишньому віце-прем'єру.

За даними джерел, якщо буде внесений протест на рішення Київського міського суду, тоді справу буде розглядати колегія Верховного суду.

"Зараз все призупинено, і справа вивчається", - підкреслив співрозмовник агентства.

Про те, що відбувалося з Тимошенко до цього, читайте

Арешт Тимошенко відмінено

"Психологічно Юлія Володимирівна тримається"

Прокуратура обіцяє сюрприз

У штабі Тимошенко не знають про долю лідера

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: