ЯБЛУКО остаточно позеленіло

П'ятниця, 8 червня 2001, 19:42
8 червня партія "ЯБЛУКО" і Зелена партія України - ХХІ оголосили про створення спільної фракції у Верховній Раді.Новостворена фракція буде іменуватись "ЯБЛУКО і ЗЕЛЕНІ".

"В обох партіях розцінюють появу такої фракції як крок до можливого блоку напередодні парламентських виборів 2002 року," – заявив лідер "ЯБЛУКА" Михайло Бродський.

"Ми вважаємо, що на тлі безперспективного і хаотичного блокування, яким зайняті більшість партій і рухів, наш "шлюб" із зеленими – шлюб по любові і з розрахунку одночасно, – зазначив Михайло Бродський. – По любові – тому, що "ЯБЛУКО" значною мірою розділяє ідеологічні настанови зелених. З розрахунку – тому, що згідно з нашою внутрішньою соціологією, на парламентських виборах 2002 року наш блок, що з'єднує два сильних бренди, може зібрати до 18 відсотків голосів виборців."

Як зазначає прес-служба партії, Яблуко – символ цієї партії, а серед лідерів, активістів і технологів партії дуже багато людей, прізвища яких пов'язані з флорою і фауною. "Чайка – лідер партії. Глава запорізької організації – Сокол. Є в нас і Суслов, і Видрін, і Фіалковський".

А в самій фракції є активісти "зеленого" руху, "яким зелений бренд належить за принципом первородства".
"З огляду на все це, цілком зрозуміло, що ініціатива Зеленої партії України – ХХІ об'єднати наші зусилля, стала для "ЯБЛУКА" пропозицією, від якої ми не змогли відмовитися", пише прес-служба.

ЯБЛУКО

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування