Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перша кров в Криму

Четвер, 2 серпня 2001, 19:50
Прогнози спостерігачів про те, що Крим, з приходом нового керівництва уряду і поверненням Франчуків, буде відкинутий як мінімум на 5 років, коли криваві розборки через привабливу власність були ледве не буденною подією, на жаль починають виправдовуватися.

У четвер в столичному мікрорайоні Мар'їно, в лісосмузі неподалеку від Сімферопольського водосховища, знайдено два трупи. Убиті пострілами в голову - чоловік і дружина Кротенко. Ларисі Кротенко було 39 років, її чоловіку Олегу - 40.

Передбачається, що подружжя були вбиті під час ранкової пробіжки. Обидва вони - власники бару-ресторану "Козачий шлях", відомого також під колишньою назвою "Вдалині від дружин", на трасі "Сімферополь-Ялта". Ресторан цей розташований в зручному і мальовничому місці, дуже популярний як серед симферопольців, так і серед проїжджаючих туристів і, природно, має добрі прибутки, особливо в курортний сезон.

У кримській міліції, підтвердивши факт убивства, повідомляють, що Прокуратурою АРК порушено за цим фактом карну справу.

Поки ще рано робити якісь висновки про те, що криміногенна ситуація на півострові тепер знову буде нагадувати Сицилію. Але ця трагічна подія, прецедентів якої не було вже декілька років, не додає оптимізму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування