День народження гаранта

Четвер, 9 серпня 2001, 19:45
"Сьогодні у Президента України Леоніда Даниловича Кучми день народження. Привітати Президента приїхали земляки з Чернігівщини та Дніпропетровщини, керівники Верховної Ради, Кабінету Міністрів, глави обласних державних адміністрацій, народні депутати України, діячі культури та мистецтв, колеги, друзі. (на екрані – багато людей, всім жарко, всі з радістю дивляться на новонародженого).

Звичайно ж сьогодні було багато квітів, оригінальних сувенірів, але Леонід Кучма чи не найбільше порадів символічному подарунку від усіх хліборобів України, які виростили і зібрали такий щедрий урожай. (показують міністра сільського господарства Івана Кириленка, який дарує президентові великий сніп пшениці).

Кучма: "Оце так подарунок, накращий подарунок, який тільки міг очікувати і Президент, і уряд, і держава, що наші селяни відзначили таким високим врожаєм. І головне, що зібрали його в складних погодних і економічних умовах. І ніяких постанов уряду, і указів президента, ні постанов Верховної ради. Люди розуміли, що це їх багатство, це їх сьогоднішній і завтрашній день. Спасибі їм велике!".

Кириленко: "Леонід Данилович! Одна маленька поправка - дякуючи указу Президента (Дружний сміх...) Ми в минулому році вручали вам худенький-худенький снопик, ми ще безсилі були дати ужинок реформам, а в цьому році дорідний ужинок наших селян завдяки реформам президентським, це президентська програма. Приміть від селян, Леонід Данилович!".

Кучма:"Дякую!".

Чимало вітальних телеграм від глав держав та керівників урядів найдішло сьогодні на адресу Леоніда Кучми. Зокрема, його привітав президент Російської Федерації Володимир Путін. Він побажав міцного здоров'я і подальших успіхів на відповідальній посаді.

У своєму посланні Володимир Путін висловив упевненість, що рівноправна та взаємовигідна співпраця між двома деражавами і надалі розвиватиметься і допоможе вирішити нагальні питання російсько-українських відносин".

УТН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування