Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Солтис назвав причину, через яку убив своїх родичів

Субота, 1 вересня 2001, 20:41
Український імігрант Микола Солтис, що підозрюється у вбивстві своїх шести найближчих родичів, на перших же допитах в управлінні шерифа графства Сакраменто зізнався в злочинах.

Солтис пояснив своє "свідоме" рішення зарізати рідних тим, що вони протягом останніх місяців наполегливо "отруювали" його, зробивши життя нестерпним. На допитах підозрюваний виявляв повну готовність відповідати на всі питання. Після з'ясування картини того, що відбулося, представник Управління шерифа Джон Макгінесс назвав Солтиса людиною, "здатною на будь-який злочин".

Пояснення Солтисом причин звірячої розправи з родичами не задовольняє слідство з урахуванням "нормальності" злочинця. Найжахливішим є розправа над трирічним сином Сережею, з яким, зі слів вбивці, він завжди відчував особливо близький зв'язок.

Серійним вбивствам передувала не менш дивна поведінка. Солтис був здатний, віднявши гроші у родичів, потім раптово обсипати щедрими подарунками своїх племінників – убитих ним 10-річного Дмитра і 9-річну Таню Кухарських.

Зараз влада ізолювала Солтиса в одиночній камері в'язниці графства Сакраменто, оскільки в США, навіть в середовищі кримінальних злочинців, до насильників проти дітей відносяться особливо непримиренно і можуть учинити розправу.

Очікується, що у вівторок Солтису буде пред'явлене офіційне обвинувачення за шістьма пунктами за "вбивство без попереднього визначення ступеня важкості".

РІА "Новости"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування