Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дубина звільнив директора танкового заводу імені Малишева

Вівторок, 4 вересня 2001, 16:36
Результатом поїздки першого віце-прем'єра України Олега Дубини до Харкова стало несподіване звільнення Григорія Малюка з посади генерального директора держпідприємства "Завод ім. Малишева".

Звільнення відбулося на закритій нараді в Харківській обладміністрації. Подробиці скандального відсторонення поки що невідомі. Як повідомляють місцеві журналісти, поїздка Дубини до регіону проходить в закритому для преси режимі.

Виконуючим обов'язки генерального директора підприємства призначено Геннадія Гриценка, який раніше займав посаду заступника директора з виробництва підприємства.

Того ж дня Дубина збирається відвідати завод ім. Малишева, директора якого він звільнив, а також проведе нараду на підприємстві "Шебелінка газовидобуток" з питань розвитку газовидобувної галузі в Україні.

Раніше "Завод ім. Малишева" звернувся до суду з позовом на держкомпанію "Укрспецекспорт", заборгованість якої перед заводом за йорданським контрактом (постачання 50 БТР-94) становить $1,3 млн. Керівництво "Укрспецекспорту", в свою чергу, розцінило обвинувачення за неповернення цієї суми як обмову і звинуватило "Завод ім. Малишева" в невчасному і неякісному виконанні контракту.

Дубина за дорученням президента Кучми відвідує підприємство, щоб на місці розібратися в ситуації, що склалася.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування