Кінах заспокоїв США фактом зростання нового покоління українців

Четвер, 1 листопада 2001, 09:40
Одним з головних досягнень 10 років незалежності України є те, що в країні виросло нове покоління, яке мислить демократичними цінностями і не дозволить "повернути вектор історії назад". Про це в середу в Вашингтоні заявив прем'єр-міністр України Анатолій Кінах.

"Я абсолютно упевнений, що ринкові демократичні реформи в Україні завдяки цьому набувають безповоротного характеру", - підкреслив в зв'язку з цим Кінах, виступаючи на міжнародній конференції "Україна на шляху побудови зрілої національної держави" в своєму виступі на тему: "Перспективи стратегічної співпраці України і США".

Він заявив, що українська держава відбулася "і історично, і політично".

У роботі конференції беруть участь відомі українські і американські громадські і політичні діячі, ряд депутатів Верховної Ради, представники організацій української діаспори. Серед учасників форуму - координатор з питань допомоги новим незалежним державам Держдепартаменту США Вільям Тейлор, посли США у Києві Карлос Паскуаль і Вільям Міллер (колишній посол), нинішній посол України в США Костянтин Грищенко, екс-міністри закордонних справ Геннадій Удовенко і Борис Тарасюк.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування