Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чи зможуть чоловіки вижити?

П'ятниця, 2 листопада 2001, 20:38
Те, про що хоч раз подумала більш-менш розумна жінка, нарешті визнали вчені – чоловіки – слабкі істоти. Україна не це мало вважає в силу обставин, що склалися, а от в Європі справжній бум – всі покликані на спасіння здорових чоловіків. Навіть не те що здорових, спасіння просто чоловіків, як виду природи.

Провідний європейський експерт зі здоров'я чоловіків вже пророкує, що є ризик вимирання цієї статі чоловіків як такої, правда, якщо вони не будуть продукувати здорове потомство. Професор Зігфрід Мерін (Siegfried Meryn) з Віденського Університету (Австрія), зазначає, що через 25 років роль чоловіка на роботі та вдома кардинально зміниться.

Натомість вже зараз не важко зрозуміти, що роль жінки в сучасному суспільстві стала домінуючою.

"Що буде визначати перерозподіл чоловічих ролей у межах сім'ї, роботи, суспільства? – задає питання д-р Зігфрід Мерін. – Можливо, невдовзі настане такий час, коли чоловіки стануть просто непотрібними?"

З появою банків сперми, штучного запліднення, коли стать дитини можна вибрати за допомогою техніки, запліднення спермою яйцеклітини у пробірці, клонування людини, здоров'я та існування такого виду у природі, як чоловік, опиняється під загрозою. Перераховані фактори - чудова можливість для зникнення чоловіків, зазначає д-р Мерін.

Вихід його статті у Британському Медичному Журналі збігся з проведенням першого Світового Конгресу з Чоловічого Здоров'я (жінки, Ви тільки вдумайтеся в це!), який проходив у Відні. Учасники Конгресу досліджували вплив ролі чоловіка у суспільстві, а також нагальною темою стало здоров'я чоловіка.

Професор Зігфрід Мерін, голова Конгресу, зазначив: "Жінки зараз мають більш високий інтелект та більш компетентні у своєму житті, ніж чоловіки, вони більшою мірою контролюють своє життя, ніж це було зазвичай. Чоловіки тепер не так палко бажають досягти вершин успіху на роботі, а тому їх роль у сім'ї докорінно змінилася".

Але, разом з тим, він говорить, що чоловіки намагаються повернути минуле і не приймають погрози, яка нависла над їхнім правом називатися "сильною половиною".

Професор Зігфрід підкреслює, якщо не вжити докорінних та рішучих заходів у зв'язку з цим положенням, то проблеми будуть поглиблюватися. Він закликає до нових підходів у рекламі та промоушені саме здорового чоловіка та його здоров'я у більш позитивному плані та створенні анонімних телефонних ліній "чоловічої підтримки" (жінки, Ви тільки зверніть на це увагу!).

Ян Бенкс (Ian Banks), президент Європейського Міжнародного Форуму Здоров'я, говорить, що чоловіки дуже рідко ходять до лікаря, тому що вже давно запустили себе і свій організм. Чоловікам дуже важко висловити свої побоювання щодо свого здоров'я, а також їхні знання у цілому ряді питань дуже бідні, вони просто соромляться.

До того ж інформації про цілий ряд медичних проблем, які стосуються здоров'я чоловіка, дуже і дуже мало, порівняно з жіночими проблемами. Чоловіки також не дуже "клюють" на всілякі "здорові промоушени", які розповсюджуються шляхом всунення листочка з адресою нової клініки чи реклами на телебаченні.

А також Ян Бенкс зазначає, що потрібно розширити мережу закладів, які проводять анонімні обстеження на ВІЛ, де можна одразу отримати відповідь, та якими користується не так вже і мало чоловіків.

Саме час закликати світове жіноцтво – бережіть чоловіків! Ото дожилися...

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування