Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хто врятує німецький футбол?

Понеділок, 5 листопада 2001, 12:51
Саме під таким заголовком вийшов в світ спортивний додаток німецького видання "Більд". За 5 днів до матчу плей-офф зі збірною України німці на роль рятівників нації висувають Ларса Ріккена та Міхаеля Баллака.

Так, журналіст "Більд" додає, що саме ці два гравці повинні з'явитися на полі серед одинадцяти футболістів команди Феллера.

Обидва футболісти провели чудові матчі в першості Бундесліги напередодні матчу з українцями, і на двох забили три м'ячі. Гравець "Байерна", Міхаель Баллак відзначився дублем в грі проти "Кайзерслаутерна". Тренер збірної Німеччини Феллер прокоментував його гру наступним чином:

"Мені сподоболася його гра. Після травми Міхаель почав демонструвати чудовий футбол." Так, в матчі з Україною, за думкою німецьких колег, Баллак не тільки повинен демонструвати свої бомбардирські якості, а й бути борцем на полі.

Але гравець "Байерна" і сам розуміє, як грати і обіцяє: "Чіплятися, кусатися, перемагати. Тільки таким чином ми отримаємо путівку на чемпіонат світу".

Півзахисник дортмундської "Борусії" Ларс Ріккен, якому вдалося в цьому євросезоні зіграти 4 матчі з "Динамо" та "Шахтарем", впевнений, що в грі з Україною німецький футбол продовжить перемагати український.


"Я зіграв у цьому сезоні чотири матчі проти України. Проти Донецька в кваліфікації Ліги чемпіонів та проти Києва ми отримали 3 перемоги та нічию. Ця серія буде продовжуватися і надалі."

В той же час німецькі журналісти задаються питанням, чи підійдуть обидва футболісти під тактичну схему Феллера на гру в Києві.

Попри все, їм все ж довірено роль американського рятівника світу Брюсса Уілліса, але лише з тією різницею, що Баллаку та Ріккену прийдеться рятувати німецький футбол в матчі зі збірною України, яка не менш за Бундестім хоче потрапити на чемпіонат світу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...