Володимир Кличко ставить на команду Лобановського

Середа, 7 листопада 2001, 14:05
Німечинна напередодні матчу з українцями хоче знати все про Україну. Що очікує на гравців збірної в Києві, які жінки в тій країні, та звідки такі сильні чоловіки в Україні, - про це в інтерев'ю газеті "Більд" розповіли брати Клички.

Стаття розпочинається із застереження для гравців ненаціональної збірної Німеччини:

"Увага (Achtung), дорогі гравці національної збірної, ви потискаєте руку українцям перед свистком - це могутні руки, немов кліщі. Звідки я знаю? Після привітання з братами Кличко", продовжує журналіст.

Перше запитання, чи настільки сильні всі українці?

На що старший з братів, Віталій, моментально відреагував: "Ми маємо сильну молодь. Той хто слабкий, не приймається. А сильне тіло дає здоровий дух."

Вся сила українців, і братів Кличків, зокрема, в салі:

"Ми їмо хорошу їжу, яка дає силу . Таємниця - це шпик (сало)! Ми їмо хліб з шпиком, суп зі шпиком, картоплю зі шпиком, чи шпик зі шпиком. Таким чином ми перемагаємо всіх! Честолюбстово лежить у нас в крові. "

"Я мав страх тільки перед поганою оцінкою в школі. Якщо я приносив гарні оцінки, мій батько мене постукував по плечу. Якщо приносив погані, то деякі інші частини тіла – дещо сильніше."

Далі "Більд" перераховує найзнаменитіших українців у світі спорту, до яких звичайно потрапили Андрій Шевченко, Сергій Бубка, а також Володимир та Віталій Клички.

І приводяться слова Шевченка: "Після перемоги над Німеччиною ми приведемо нашу країну в дводенний стан надзвичайного положення".

На патрітичне запитання, чи люблять українці свою національну команду, відповів Володимир. "Знаєте, що є предметом годості в моєму одязі? Не костюм Armani, а костюм для тренувань національної команди. Кожна дитина мріє про те, щоб стати національним героєм спорту. Тому перемога над збірною Німеччини буде для України дуже важливою, щоб додати впевненості у собі "

Не могли обійтися в своєму інтерв'ю і без теми українських жінок, і чи потрібно застерігати гравців національної збірної Німеччини від їх чар.

"Вони найкрасивіші в світі. І будь-який чоловік, що приїхав в Україну, може закохатися. Це все пов'язано з особливим кровозмішуванням. Свого часу через територію України пройшло багато народів : татари, норвежці, шведи, німці, поляки... ", говорить Володимир.

Віталій як одружений, був дещо стриманішим в своїх епітетах."Вам розповісти про романтику. Моя жінка була як фортеця, яку я повинен був брати в облогу подарунками та запрошеннями, поки не піднявся білий стяг. "

Наостанок, оскільки для цього і був написаний матеріал, пропонується зробити прогноз до матчу плей-офф чемпіонату світу. І тут Володимир, як справжній оптиміст та патріот України, поставив на команду Лобановського.

"В києві я думаю рахунок буде 2:2 – а в матчі-відповіді, який пройде в Дортмунді, переможуть українці - 3:2. Це все тому, що збірна України голодна на успіхи."

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування