Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина, якої повинна боятися Німеччина

Четвер, 8 листопада 2001, 14:43
Саме під такою назвою вийшов матеріал в газеті "Більд", і бояться німці не Шевченка, а "тренера-генерала" Лобановського. З часів коли "метр" тренував збірну СРСР та "Динамо" 80-их, його з рангу полковника підвищили в чин генерала, і продовжують боятися як геніального тренера.

"Людина з лютим лицем лиходія – це тренер збірної України, якого ми повинні боятися. Чоловік, який мав успіхи на протязі десятиріч. "Футболісти – це діти і солдати. Діти тому, що ними потрібно керувати, а солдати тому, що вони повинні боротися", приводяться слова Лобановського.

"Лобановський керує українськими футболістами – і посилає їх в боротьбу проти збірної Німеччини. Вони називають його генералом, хоча він ніколи не був в армії, продовжує "Більд".

І щоб ще більш ствердити генеральську постать Лобановського, видання приводить репліку захисника збірної України Віктора Скрипника:"Слово Лобановського в Україні більш варте, ніж Беккенбауера в Німеччині ". Якщо він говорить "ти поганий", значить ти поганий. Той же суперзірка Шевченко грав би на будь-якій позиції, якщо б йому наказав Лобановський. Він знає все про футбол.

"Футболіст має два життя. Перше життя називається футболом, і потребує чимало жертв, друге життя розпочинається лише після першого", говорить тренер збірної України.

"Він розраховує все до точності. Навіть те, що прилетимо в 18:00. Футбол не є для Лобановського лише грою, але і наукою. Криві біоритмів вираховуються за програмою. Комп'ютерні тести вирішують, коли футболісту потрібно перепочити. Результати тестів фітнесу також залишаються в його пам'яті. Ця тяжка робота, призвела Лобановського до двох інфарктів. Але вона привела його до двох перемог в Кубку Кубків, і до фіналу ЧЄ-1988 року," не заспокоюються німці.

Що ж він висуває проти нас? - задають питання завжди спокійні та прагматичні німці. І відразу ж, начебто у відповідь, наводять слова Лобановського в інтерв'ю англійському радіо BBC.

"Ми маємо в руці шанс, щоб чемпіонат світу з футболу вперше пройшов без Німеччини. Ми хочемо це здійснити."

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування