Кучма вважає українців "мавпами". Він закликає відмовитися від послуг іноземних політтехнологів

Четвер, 8 листопада 2001, 22:47
"Нам взагалі треба перестати бути мавпами, в нас справді достатній інтелектуальний рівень, і в нашої еліти в тому числі, для того, щоб мати свої розробки в усьому, і ми впродовж всієї історії це демонстрували". Так Кучма відповів на запитання української служби радіо "Свобода" про залучення до передвиборчих кампаній "найчастіше друго- та третьорозрядних закордонних фахівців з виборчих технологій".

"Ви знаєте, мені під час передвиборчої кампанії так настирливо пропонували американського фахівця, казали, що він виграв вибори Клінтона, і що він недорого бере і таке інше. Я категорично відмовився. Хоча я вам скажу, що в мене в штабі працювали дві людини, умовно кажучи, "з Росії". Це львів'яни, два хлопці, які й сьогодні працюють в Україні, й нікуди не збираються. Більш за все вони люблять Україну", - продовжив Кучма.

"Ви знаєте, це напевно історично склалося так, що ми менше довіряємо своїм, і на цьому втрачаємо. Ми звикли всюди кудись ходити, жалітись на себе, причому всі в різні боки. Я певен, що це з часом пройде, інша річ, що дуже холодний душ буде після виборної кампанії", - додав він.

Українська служба радіо "Свобода"

Читайте також:

ФЕПу Павловського замало однієї СДПУ(О)

"Чисто український проект". Герої: Богословська, Хорошковський. Автори: Щедровицький, Островський

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування