Стартував кадровий конкурс Хорошковського, для кого - невідомо

Понеділок, 3 грудня 2001, 15:13
Відкрився сайт кадрового конкурсу, організованого Валерієм Хорошковським. Однак, всупереч проанонсованому минулого тижня набору в безіменний блок з робочим ім'ям НЛО, на сайті йдеться про "можливість увійти у виборчі списки (та/або кадрові резерви) найперспективніших партій і об'єднань, і в майбутньому працювати в Верховній Раді". Які саме "перспективні партії і об'єднання" маються на увазі - не уточнюється.

У завдання конкурсу входить підключити "перспективних громадян України" до політичного процесу в країні.

Вимоги до кандидатів прості - мати 21 рік і більше, мати професійну підготовку, мати продуктивне мислення і досвід управлінської діяльності.

Підсумки конкурсу будуть підводитися в середині січня наступного року. Переможців нагородять дипломами трьох категорій. Їхні кандидатури будуть рекомендовані партіям і блокам ліберального крила.

Очевидно, проект створення блоку, який "дасть ім'я новому поколінню", все ще знаходиться під знаком питання. Переможці конкурсу можуть попасти і в поле зору вже створених об'єднань - ймовірно, блоку "За Єдину Україну".

Нагадаємо, що схожий проект стартував нещодавно в Росії. Конкурс "Кадровий резерв державної служби-2001" проводився під керівництвом Сергія Кірієнка з Союзу Правих Сил. Об'єднує СПС і НЛО фігура Петра Щедровицького, що здійснював комплексне консультування Союзу під час виборів в Думу і є вірогідним технологом блоку Хорошковського.

Читайте також:

Хорошковський і його команда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування