Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На виборах Соцпартію будуть підтримувати дві маргінальні партії

Середа, 2 січня 2002, 17:41
Політрада Партії духовного, економічного і соціального прогресу ухвалила рішення про підтримку кандидатів від Соціалістичної партії у багатомандатному й одномандатних округах.

Про це повідомив в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна у середу перший секретар політради СПУ Йосиф Вінський.

Лідер Партії духовного, економічного і соціального прогресу Іван Бурдак, сказав Вінський, планує балотуватися в одномандатному округу. Зі слів Вінського, Бурдак заявив, що у разі перемоги на виборах він увійде у фракцію СПУ, якщо вона подолає 4%-й бар'єр.

Також у середу Соцпартія і Українська партія у середу уклали угоду про спільну підготовку і проведення виборів до Верховної Ради і до місцевих рад.

Зі слів Вінського, в угоді містяться, зокрема, зобов'язання Української партії підтримувати кандидатів в народні депутати від Соцпартії по багатомандатному округу, в одномандатних округах і кандидатів у депутати місцевих рад.

У свою чергу, СПУ зобов'язується підтримувати Українську партію на всіх рівнях. Угода, яка діє до 1 травня 2002 року, також передбачає загальний контроль двох партій за результатами голосування, співпрацю на рівні виборчкомів і спостерігачів.

Українську партію очолює Євген Добряк.

Як раніше повідомлялося, Соцпартія не створює блоку, йдучи на вибори.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування