В послугах Реброва ніхто не зацікавлений

Вівторок, 8 січня 2002, 12:32
В послугах нападаючого збірної України та лондонського "Тоттенхема" Сергія Реброва поки не зацікавлений жоден з європейських клубів. Принаймні так заявив один з чиновників "Тоттенхема" Девід Пліт. Проте клуб подумає про те, щоб продати українця, якщо за нього запропонують адекватну ціну.

У Реброва, який в цьому сезоні переважно виходив на заміни під кінець матчу, є шанс зіграти в основному складі англійського клубу у чергових трьох матчах, замінивши дискваліфікованого капітана команди Тедді Шерінгема. Цілком можливо, що ми побачимо Сергія на полі у півфінальному матчі Кубка Уортінгтона проти "Челсі".

Так Пліт заперечує інформацію, за якою у "Тоттенхем" надходили пропозиції про купівлю Реброва, але говорить, що за ситуацією з українцем спостерігають багато європейських клубів, і що "Тоттенхем" уважно розгляне всі пропозиції, які стосуються будь-яких гравців команди, особливо тих, хто засидівся у резерві.

"Незважаючи на те, що ім'я гравця може не бути на трансферному листі, він має свою ціну, і коли до нас надходять пропозиції стосовно якого-небудь футболіста, ми відхиляємо або приймаємо їх у залежності від влаштовуючої нас ціни, і ще декількох чинників. З приводу Сергія до нас не надходило жодних пропозицій, і ми не запрошували ні керівників "Лаціо", ні будь-якого іншого клубу в Англію для переговорів. Але факт залишається фактом - у цьому сезоні Сергію не вдалося отримати місце в основному складі команди", - заявив Пліт.

Dailyfootball

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...