Віталію Кличку байдуже як перемагати Біна

Вівторок, 5 лютого 2002, 14:04
Віталій Кличко перед боєм з Вогном Біном, який повинен відбутися 8 лютого в Брауншвейгу відзначив, що йому байдуже як перемагати свого суперника в цьому поєдинку, але він точно знає що переможцем буде саме він.

"Я виграю в будь-якому разі. Мені насамперед важлива перемога, а як чином вона буде досягнута нокаутом чи за очками в 12-ти раундовому поєдинку - це мені байдуже. Але я докладу всіх зусиль, щоб закінчити бій достроково", відзначив Віталій Кличко на прес-конференції в Брауншвейгу перед боєм.

Стосовно суперника Віталія Вогна Біна, то американець не менше за українця хоче перемогти.
"Я бачив двобої за участю Віталія на відео. Він великий хлопець і гарний боксер. Але я приїхав сюди вигравати і вигравати до того ж тільки нокаутом!" - Вогн Бін

Сама ж прес-конференція тривала близько години, і на відміну від зустрічі Люїса з Тайсоном, яка закінчилася грандіозним скандалом, ні Бін, ні Кличко-старший, один одного не кусали. У середу 6 лютого Віталій і Вон проведуть прес-тренінг, а в четверг 7 лютого відбудеться церемонія зважування. Варто додати що бій 8 лютого офіційно носить назву поєдинку, в якому Кличко відстоюватиме звання Інтерконтинентального чемпіона WBA.

Висловився про кандидатуру наступного суперника Віталія і тренер братів Кличко - Фріц Здунек:

" Це буде тяжкий поєдинок. Бін в 44 поєдинках зазнав лише двох поразок від діючих чемпіонів світу Майкла Мурера та Евандера Холіфілда." Відзначимо і той факт, що якщо Віталій в п'ятницю 8 лютого переможе Біна, то в недалекому майбутньому в нього з'явиться прекрасна нагода боксувати за пояс чемпіона світу за версією WBA проти володаря цього титула Джона Руїза.

За інформацією сайту "Universium Box Promoutn" офіційного сайту братів Кличко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування