Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі зробили пластичну операцію?

Середа, 6 лютого 2002, 15:19
Кадр з фільму "Люди в чорному". Злий прибулець-тарган щойно натягнув на себе шкіру Едгара. Його дружина, побачивши, що не все в порядку, зауважила: "Едгар! У тебе шкіра обвисла!". Тарган різким порухом руки взявся за потилицю і підтягнув скальп - шкіра на обличчі тимчасово розгладилася. "Так краще?", - запитав він.

 
Кучма у лютому 2002 (зліва) і грудні 2001
 
Ви не помітили, як змінилася зовнішність Леоніда Даниловича Кучми? Його, правда, останнім часом показують дуже рідко, та й то, загальним планом. Але уважний глядач не міг не відзначити про себе, що очиці гаранта і без того маленькі, розкрилися, сяють небесною блакиттю, мішечки під очима розгладилися, а щічки, які раніше висіли, як у бассета, перемістилися до вух і плавними лініями розтеклися по обличчю, яке стало на диво круглим, але худеньким.

Висновок розумних людей однозначний - Кучма пішов шляхом Софі Лорен і Бріджит Бардо. Він зробив підтягування.

Мова не йде про глобальну косметичну операцію, після якої з'являються на люди не раніше, ніж через місяць. І, звичайно, Кучма не став жертвою радикальних вдосконалень Дани Інтернешнл. Можливо, це тільки акуратні, так звані "уколи молодості", які залишили дуже помітний слід на обличчі арбітра нації, затяганого у боях з опозицією.

Навіщо операція? Зрозуміло, вік і спосіб життя наклали відбиток на повіки, залишив мішечки під очима і зморшки, відвисли щоки, в'ялу шию. Словом – хоч пацюків бий.

Щоб зробити операцію, Кучма мав бути здоровим, жодної застуди або інших захворювань у цей період, мав пройти обстеження (аналізи крові, сечі, флюорографію органів грудної клітки, ЕКГ).

 
 
Сама операція не дуже складна, робиться як під наркозом, так і під місцевою анестезією. Техніка її полягає у розтині кон'юнктиви, що покриває повіки зсередини і виділенні орбітальних жирових пакетів. "Мішки" видаляються, надлишок шкіри усувається внаслідок контракції шкіри при лазерному шліфуванні. Операція проходить без крові.

Післяопераційний період - раз плюнути - 2-3 години або всього 1 день після операції. Розрізи шкіри не робляться, тому шви не накладаються і знімати їх не потрібно. Правда, після операції можуть виникати набряки, які проходять за 1-3 дні, може бути кон'юнктивіт, вивертання нижніх повік, синці навколо очей, які проходять протягом 2-3 тижнів. Проте, все це Кучмі не загрожує наступні 8 років.

 
Стрілками позначені ділянки шкіри, які зазнали оперативного втручання. Зліва - Кучма 5 лютого 2002 року. Справа - у грудні 2001
 
Протягом місяця після операції не рекомендуються значні навантаження, гарячий душ, нахили тіла, інтенсивні сексуальні контакти. Плюс зараз Кучма повинен сидіти на низькосоляній дієті, як мінімум 2-3 тижні, і звичайно ж пити не можна. Отак то, краса - страшна штука!

За даними обізнаних товаришів, різного роду "підтягуючі" операції зараз користуються популярністю у московської еліти. Послуги якісної клініки коштують "у рамках президентської декларації про прибутки". Тобто від двох з половиною до семи тисяч доларів.

На користь цієї версії говорить порівняння зроблених у різний час фотографій Кучми.

Інші не менш розумні люди стверджують, що Кучму взагалі часто "розносить". Такий ефект багато хто напевно спостерігав на обличчях, які часто, скажімо так, п'ють. Ні для кого не секрет, що Кучма вживає, а часто зловживає. Перепити Кучму можуть тільки Єльцин (у кращі роки) і Квасневський.

Ще одна можлива причина перетворення світлого лику президента - його постійна турбота про власне здоров'я. Зазвичай, перебуваючи у відпустці, Кучма проходить інтенсивний курс допоміжної терапії і одутле обличчя - природний наслідок перенесених медичних процедур.

 
Зліва - лютий 2001, справа - лютий 2002
 
УП вже звернулася до адміністрації президента з проханням прокоментувати зміни у зовнішності гаранта. Не мине і декількох днів, як стане остаточно зрозуміло, що трапилося з нашим президентом. За традицією, яка вже усталилася, все, що стосується президента і його здоров'я, особливостей конституції (не плутати з Основним законом!) Кучми є таємницею за сімома печатями.

У принципі, нічого поганого у невеликій корекції фейсу президента немає. Красивим бути не заборониш. Тим більше з такими друзяками як Ян Табачник або Іосиф Кобзон. Або з улюбленими співачками - Аллою Пугачовою та Таїсією Повалій.

Кучма зник з поля зору преси 22 січня, після заходів на честь Дня Соборності. Оновлений "гарант" з'явився на людях через майже два тижні - 4 лютого. Чим він займався, заховавшись від очей публіки? Сайт Кучми повідомляє, що в цей час його товариством насолоджувався тільки посол Греції. Однак свої враження від побаченого він вивіз на батьківщину - зустріч відбулася на честь закінчення його місії в Україні. Решту часу Кучма підписував укази і давав доручення. Якщо не вірите – перевірте. Ось розповідь про 21-28 січня 2002 року у викладі кучмівської прес-служби: www.kuchma.gov.ua/main/?wweek-41.

А ось - про тиждень з 28 січня по 3 лютого: www.kuchma.gov.ua/main/?wweek-42. Правда, так і залишається незрозумілим, звідки "гарант" керував країною - з Банкової або з лікарняної палати. За даними УП кінець минулого тижня Кучма провів у Феофанії.

Нинішнє покращення зовнішнього вигляду - не перший досвід Кучми. Одного разу ні з того, ні з сього у нього з'явилися розкішні локони. Та й наш "гарант" не першовідкривач серед політиків в царині удосконалення фізіології. Займаються цим вони регулярно. Ось Міттерану свого часу підрізували ікла - щоб не виглядав агресивним. Ходили до косметолога Зюганов і Явлінський. Або той же Рейган…

 
Фото офіційного сайту Кучми. Зроблене 4 лютого 2002 року
 
Для народу ж важливі такі питання - якщо президент був на операції, а значить, деякий час знаходився у відключці, хто його в цей момент заміняв? Чи писав Кучма указ про тимчасову передачу своїх повноважень комусь іншому? Адже будь-яка, навіть дуже безпечна операція може закінчитися смертю. Це може здаватися абсурдним, але є така прктика.

Звісно, це вам не Америка, де Буш, який подавився крекером, не соромиться вийти до преси з підбитим оком, а прес-служба американського президента детально роз'яснює, що у цей момент Буш дивився по телевізору, яке печивом вживав, скільки часу перебував у безпам'ятстві і як на непритомність президента відреагував його собака.

Ніхто не говорить, що середньостатистичний українець заснути не може, не дізнавшись про те, який сорт булочок любить гарант. Однак саме за такими моментами можна судити про рівень відвертості української влади.

Про стан здоров'я лідера, який повинен відповідати за наше з вами благополуччя і безпеку, українці повинні знати. Щоб не було повторення Брежнєва. Або Єльцина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування