Азербайджанець вимагає від Тимошенко відновити автомобіль

Середа, 6 лютого 2002, 15:41
Громадянинові Азербайджану Акіфу Мусеібову, потерпілому в ДТП за участю лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, повинні відшкодувати моральний і матеріальний збитки. Про це заявив в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН Надзвичайний і Повноважний посол Азербайджанської Республіки в Україні Талят Мусеіб огли Алієв. За версією міліції Мусеібов не винен у ДТП.

Мусеібову повинні відновити автомобіль, оскільки "без машини він не зможе надалі займатися своїм дрібним бізнесом, тому я це питання порушуватиму перед учасником ДТП", - пояснив Алієв.

Високопоставлений азербайджанський дипломат виключає можливість того, що це ДТП могло бути навмисно організованою акцією. На його думку, на місці Мусеібова міг бути будь-який інший водій: "Ми переконані, що він абсолютно не винен", - зазначив посол.

Алієв уточнив, що Мусеібов належить до тієї частини азербайджанців, які змушені були виїхати в пошуках роботи за межі країни (понад 1 млн. громадян Азербайджану стали біженцями внаслідок Нагірно-Карабаського конфлікту).

Мусеібов близько семи років у Києві займається дрібним бізнесом, торгує на Деміївському ринку овочами та фруктами, він має посвідку на проживання, перебуває в цивільному шлюбі з українкою, повідомив посол. "Політикою чоловік не цікавився абсолютно, тим паче великою політикою", - констатував Алієв.

Зараз, за словами посла, Мусеібов знаходиться в лікарні. "Отримані ним травми досить серйозні. За словами головного лікаря він перебуватиме в лікарні ще приблизно 10 днів, можливо 2 тижні. Лікарі зазначають, що Мусеібов почав одужувати. Перші кілька днів він не міг спати, у нього був нервовий зрив, оскільки він пережив серйозне потрясіння", - зазначив Алієв.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування