Після робочого дня загорівся Кабінет міністрів. Постраждало три особи

Середа, 6 лютого 2002, 20:31
У одному з кабінетів Будинку уряду України близько 20.00 в середу спалахнула пожежа.

Як повідомили агентству Інтерфакс-Україна в пожежній охороні Кабінету міністрів, спостерігалося задимлення на 4-му поверсі будівлі, де спрацювала пожежна сигналізація. На цьому поверсі з правого боку розташовані приміщення Міністерства економіки, в іншому крилі - секретаріат Кабінету міністрів. Задимлення - ближче до крила апарату уряду.

Прес-секретар прем'єр-міністра України Сергій Нагорянський повідомив агентству, що за його даними, постраждалих немає.

У секретаріаті Кабінету міністрів працює понад 500 осіб. Їх робочий день завершується о 18.00, і до 20.00 там залишаються тільки одиниці співробітників. У Будинку уряду також розташоване Міністерство економіки і з питань європейської інтеграції.

Карета "Швидкої допомоги" відвезла до лікарні для надання медичною допомоги трьох співробітників секретаріату Кабінету міністрів, які постраждали внаслідок пожежі в середу увечері. Стан одного з них важкий, повідомив агентству Сергій Нагорянський.

Він зазначив, що за станом на 21.30 пожежу було локалізовано, однак продовжує існувати небезпека появи вогня на 5-му поверсі. Причини пожежі поки не відомі.

Разом з прибулими пожежниками з вогнем боролися всі відповідні служби секретаріату Кабінету міністрів.

У центральному фасаді будівлі Кабінету міністрів - 10 поверхів. Будинок уряду розташований на схилі вулиці Грушевського, в центрі Києва. Висота правого крила - 7 поверхів.

На місці пригоди працювало 16 відділень столичного пожежного управління, до складу яких входять автоцистерни і спецтехніка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...