Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко знову перемагає технічним нокаутом

Субота, 9 лютого 2002, 15:07
Вже другий поєдинок поспіль, в якому Віталій Кличко захищає титул Інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBA закінчується перемогою українця технічним нокаутом. Цього разу в невидовищному бою проти Вогна Біна в німецькому місті Брауншвейгу при переповних трибунах, Кличко-старший, після серії ударів правою отримав перемогу в 11-му раунді.

Взагалі, бій можна розділити на дві частини. Перша половина до восьмого раунду нудна та малоефективна, це щодо ударів з боку обох боксерів. І друга частина, в якій Бін отримав стільки ударів, що їх можна порівну розділити на всі 11-ть раундів.

Вже з перших хвилин поєдинку Бін, який був майже на 20-ть сантиметрів нижче від Віталія намагася нав’язати українцю ближній бій, який нагадував
"наскоки татар", а саме американець з розгону намагався, якщо не ударити, то протаранити Кличка. Ще однією особливістю перших раундів є клінчі, які постійно сторював суперник українця, намагаючись побороти Кличка. Віталій натомість діяв переважно лівою, тримав суперника на дистанції, не особливо намагався звинтити тепм і повністю домінував на рингу.

Проте активність в восьмому раунді створив саме Вогн Бін, який напролом пішов на українця, завдавши декілька малоефективних ударів, а у відповідь отримав два потужні правою, яку нарешті "включив" Віталій. В подальших раундах Кличко-старший довів свою "чорну справу" до логічного завершення, таки доволі суттєво спотворивши зовнішній вигляд суперника.

Як і в грудні минулого року, коли Кличко переміг Росса П’юрітті, в цьому поєдинку також в 11-му раунді рефері бою вирішив, що з Біна досить.

Таким чином, Віталій захистив в черговий раз свій пояс Інтерконтинентального чемпіона WBA, отримавши 31 перемогу на ринзі.

Але все ж додамо, що і глядачі, і ми очікували від поєдинку більшого, саме з боку Кличка. Також варто додати, що після закінчення поєдинку свист невдоволення в залі переривався аплодисменами і, навпаки.

Суперник в порівнянні з іншими "жертвами" Кличка не виглядав надто потужно, більш того він навіть не знав як протистояти "Доктору Кличку" - так називають українця в Німеччині. Попри все, Віталій отримав важливу для себе перемогу на шляху подальшого сходження на боксерський Олімп. Хоча, якщо припустити, що свій наступний бій Віталій проведе проти Льюїса чи Тайсона, то перспективи з огляду на сьогоднішній поєдинок, вимальовуються не надто райдужні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування