Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

2,3 мільйона громадян України вийшли на першотравневі демонстрації, щоб висловити всенародну підтримку Леоніду Даниловичу Кучмі

Четвер, 2 травня 2002, 13:56
У першотравневих заходах в Україні домінували лозунги на підтримку влади, стверджують в адміністрації президента країни.

Більше ніж 2,3 млн. громадян, за уточненими даними взяли участь у першотравневих заходах під державницькими лозунгами, направленими на консолідацію суспільства, побудову демократичної, багатої і єдиної України, повідомляє управління інформації і зв'язків з громадськістю адміністрації президента країни.

Святкові заходи пройшли за підтримки місцевих органів влади і місцевих організацій політичних партій центристської спрямованості, профспілкових організацій, блоку "За єдину Україну!".

Найбільш масовими вони були у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Харківській, Луганській і Кіровоградській областях.

Активна позиція місцевих органів виконавчої влади з організації Першотравня, як підкреслює управління інформації, сприяла тому, що в заходах, ініційованих місцевими структурами партій лівої спрямованості, взяли участь лише трохи більше ніж 40 тис. громадян, що на 40% менше, ніж минулого року.

Загалом 1 травня громадсько-політична ситуація в регіонах була стабільною. Масові заходи, організовані партіями і рухами, пройшли без порушень громадського порядку, відзначає управління інформації.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...