МЕДВЕДЧУК ЗНАЄ, ЯК БОРОТИСЯ З ОСІННЬОЮ РЕВОЛЮЦІЄЮ

П'ятниця, 2 серпня 2002, 13:37
Глава президентської адміністрації Віктор Медведчук "негативно" ставиться до осінніх виступів опозиції. Він вважає, що "українське суспільство готове і може дати відповідну відповідь тим, хто намагається дестабілізувати ситуацію в Україні".

Віктор Медведчук у п'ятницю в Лівадії проводить зустріч зі своїм російським колегою Олександром Волошиним, присвячену перспективам проведення року Росії в Україні і року України в РФ.

Спілкуючись із пресою, Віктор Медведчук так відповів на питання про його ставлення до заяви опозиції про осінню революцію, що готується: "Моє ставлення, як глави адміністрації і лідера СДПУ(О), - негативне. Будь-яка дестабілізація у суспільстві, заклики до цієї дестабілізації, або реалізація планів таких процесів, не призведе до чогось доброго, тим більше до консолідації суспільства".

На думку Медведчука, щоб "піти від конструктивізму..., мабуть, окремі політичні сили, враховуючи свій програш під час останніх політичних подій, вирішили компенсувати їх і закликати, як ви висловлюєтесь, до революції".

"Я переконаний - ніяких революцій не буде, а заклики, які сьогодні дозволяють собі робити окремі політичні лідери, я думаю, не більше ніж інформаційний привід, або можливість, або бажання отримати політичні дивіденди", заявив Медведчук.

При цьому він заявив, що зі свого боку влада не вдасться до силових методів. "Я абсолютно упевнений і знаю президента України, що влада діятиме завжди в рамках Конституції, і чинного законодавства. На те вона і влада".

Українська правда

Читайте також:

ЛІДЕРИ "ЧЕТВІРКИ" ДОМОВИЛИСЬ ПРО СПІЛЬНІ ДІЇ ЗАРАДИ ТОГО, ЩОБ ВІДПРАВИТИ КУЧМУ У ВІДСТАВКУ

СПУ мобілізує партійні структури для осінньої боротьби з Кучмою

КОМУНІСТИ ЗАКЛИКАЮТЬ ДО ПОВСТАННЯ І ДОСТРОКОВИХ ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА

КУЧМА ПІДЕ НА ТРЕТІЙ ТЕРМІН. "Наша Україна" кличе до повстання?

ТИМОШЕНКО ХОЧЕ СКИНУТИ КУЧМУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування