Напередодні акцій опозиції Кучма проведе прес-конференцію

Вівторок, 1 жовтня 2002, 17:07
Адміністрація президента України відкриє 8 жовтня свій прес-центр.
Як повідомила журналістам у вівторок прес-секретар глави держави Олена Громницька, прес-центр відкриє президент Кучма, після чого відбудеться його прес-конференція.

Планується, що в прес-центрі проходитимуть щомісячні прес-конференції глави держави, а також "два-три брифінги на тиждень" керівництва структурних підрозділів адміністрації президента.

Прес-центр, робота над яким закінчується, розташований у двох залах на першому поверсі адміністрації. Один із залів - для проведення брифінгів і прес-конференцій - розрахований на 56 робочих місць. Обладнаний також подіум для операторів і фотографів. Місця оснащені сучасними системами для проведення конференцій, зокрема, мікрофонами, системами синхронного перекладу. Крім того, він з'єднаний телевізійним кабелем із усіма залами адміністрації президента, що дає можливість прямої трансляції на плазмений екран, що знаходиться в центрі зустрічей і нарад, що проводяться президентом.

За словами Громницької, під кінець року до прес-центру проведуть оптоволоконну лінію, що дасть можливість телевізійним журналістам виходити у прямий ефір з будинку адміністрації.

Інший зал розрахований на журналістів, що спеціалізуються на висвітленні діяльності глави держави. Він обладнаний 12 комп'ютерами, інтернетом, телефонним зв'язком, сканерами і факсом.

Створення прес-центру профінансувало державне управління справами, повідомила Громницька. Технічним обладнанням забезпечив Держкомзв'язок.

Вона відзначила, що відкриття прес-центру в адміністрації президента - прояв "готовності влади до постійного діалогу з засобами масової інформації".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування