В УНІАНІ ПЕРЕВОРОТ

Четвер, 3 жовтня 2002, 10:24
У четвер у бунтівному агентстві УНІАН був відключений доступ до Інтернету, відтак журналісти не мають доступу до сайту, також не працює розсилка новин. Про це повідомили УП самі журналісти УНІАНу.

Робота сайту УНІАНу також паралізована. При виході на сайт з'являється такий напис: "По техническим причинам сайт временно недоступен" (російською мовою). До останнього моменту сайт агентства був єдиним місцем, де можна було прочитати про розвиток конфлікту між журналістами і новим керівництвом.

УП також повідомили в агентстві, що Василь Юричко призначений виконуючим обов'язки генерального директора УНІАНу. Олег Наливайко, який обійняв цю посаду у вересні, опинився у відпустці за власний рахунок. За словами журналістів, таким було рішення акціонерів агентства.

Зараз в УНІАНі проходять збори журналістів. Вони не виключають, що робота агентства буде тимчасово припинена.

Як повідомлялося, 1 жовтня колектив УНІАН на своєму сайті вивісив заяву про політичний тиск на журналістів, який посилився з призначенням на посаду виконавчого директора Василя Юричка. Журналісти обіцяли оголисити страйк, якщо ситуація не зміниться. Наступного дня уніанівці звернулися до президента, спікера Верховної Ради, голови профільного парламентського комітету з відкритим листом, в якому просили дати оцінку діям керівництва агентства.

Українська правда

Перша ластівка на голову Геббельсам

ТАК ТРИМАТИ!

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...