Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адміністрація президента реагує на події в УНІАН

П'ятниця, 4 жовтня 2002, 16:58
Адміністрація президента України відкидає звинувачення на свою адресу про втручання в справи інформаційного агентства УНІАН.

Про це сказав в інтерв'ю кореспонденту УНІАН керівник головного управління інформаційної політики адміністрації президента України Сергій Васильєв. "Адміністрація президента України у трудовий конфлікт", який виник в агентстві УНІАН, "не втручалася і втручатися не має наміру", підкреслив він.

Коментуючи останні події в інформаційному агентстві, Васильєв зазначив, що "ситуація досить звичайна - у колектив, що склався, прийшли два нових керівники" (генеральний директор УНІАН Олег Наливайко і виконавчий директор агентства Василь Юричко, який з 3 жовтня виконує обов'язки генерального директора). За словами Васильєва, "всім зрозуміло, що "нова мітла мете по-новому". Люди хвилюються за свої робочі місця".

На думку керівника головного управління з питань інформаційної політики АП, "найбільш активні співробітники, мабуть, вирішили, що "найкращий захист - це напад" і "використали прес-конференцію опозиційної "трійки" для вирішення абсолютно далекої від політики проблеми - "забронювати своє місце під сонцем".

Васильєв додав, що "не знає всіх внутрішніх перипетій конфлікту" і тому не зможе відповісти на запитання, "хто кого "з'їсть" або чи зможуть члени колективу і керівництво знайти компроміс".

Відповідаючи на запитання про роль адміністрації президента в подіях, що відбуваються, Васильєв згадав анекдот часів Другої світової війни: "Зустрічаються двоє. Один каже: "В усьому винні велосипедисти і євреї". Другий питає: "А чому велосипедисти?" Перший: "А чому євреї?". Васильєв підкреслив: "У нашої опозиції в усьому винна адміністрація президента. Навіть у поганій погоді, яка була під час так званих "вересневих революцій".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування