Що ще, крім громадянства Лазаренка нас пов'язує з Панамою?

Субота, 5 жовтня 2002, 19:24
Після того, як росіянка Оксана Федорова була вимушена повернути корону Красуні світу–2002, новою переможцею конкурсу красуня світу 2002 року стала Джастін Пасек з Панами. Вона була другою у нещодавньому конкурсі красунь.

Як з'ясували кореспонденти brama.com, Джастін народилася в Україні.

Елізабет Патіно, мама Джастіни, навчалася в Харкові і вивчала хімію, повідомляє сайт. Тут вона познайомилася з молодим поляком Станіславом, який вивчав інформатику. Вони одружилися і 29 серпня 1979 р. у них народилася дівчинка. Свідоцтво про шлюб Елізабет Патіно та Станіслава Пасек, а також свідоцтво про народження Джастіни видані в м. Харкові.

Джастін прожила в Україні близько року. А коли її привезли в Польщу, то охрестили за католицьким обрядом і назвали Юстиною. Дівчинка росла у містечку Вожущинє (Wozuczynie), а мама Джастіни продовжувала своє навчання в Україні. Згодом сім'я Пасек переїхала до Панами.

Джастін Пасек називає себе "дитям планети" і волею долі вона стала "Красунею світу".

"Панамівчани по праву гордяться своєю Джастін, бо вона громадянка Панами, але і українці і поляки також можуть гордитися нею, оскільки Джастін народилася в Україні – де її батьки пізнали своє кохання, а хрещена в Польщі на батьківщині батькі - де живе вся її родина по лінії тата", - пише brama.com.

Фото Міс світу 2002 можна побачити тут

Сайт шоу "Красуня світу"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування