ЮЩЕНКО ГОТОВИЙ ПІДТРИМАТИ ЯНУКОВИЧА?

Вівторок, 5 листопада 2002, 09:40
Кандидатуру донецького губернатора Віктора Януковича в боротьбі за прем'єрське крісло може підтримати частина депутатів від "Нашої України". Таку тезу підтвердив Громадському радіо член фракції Тарас Чорновіл: "Я можу лише попередньо сказати, що найімовірніше буде прийняте рішення про вільне голосування, хоча реальна загроза узурпації всієї влади в Україні Медведчуком найімовірніше спонукає і Віктора Ющенка, і цілий ряд політиків із "Нашої України" на те, щоби підтримати когось із донецької групи".

Як відомо, об’єднані соціал-демократи вважають, що нинішнього прем'єра Анатолія Кінаха слід залишити на посаді. Як заявив лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук, фракція виступає за те, щоб залишився Кінах, "аби не втягтися ще в кризу урядову".

В понеділок перший віце-спікер парламенту Геннадій Васильєв, представник донецького регіону, назвав Віктора Януковича "найвірогіднішим кандидатом на прем’єрську посаду". На його думку, з чотирьох кандидатів на посаду голови уряду Віктор Янукович має більше шансів, бо "зробить більшість стабільнішою". "Якщо буде запропонована кандидатура Януковича, тоді розпочинається конкретна робота із фракціями і треба буде просуватися – хто за, хто проти, і працювати з конкретними депутатами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування