Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин проти перерозподілу комітетів

Середа, 4 грудня 2002, 10:26
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин висловився проти перерозподілу парламентських комітетів фракція більшості.

В ексклюзивному інтрев"ю Українській службі Бі-Бі-Сі з Вільнюса, де Володимир Литвин перебуває з візитом, він зокрема сказав, що перерозподіл комітетів не є першочерговим завданням перед парламентом.

"Я виходжу з того, що це не найголовніша проблема, від якої буде залежати сьогодення і майбутнє України. Сьогодні треба виходити з того, наскільки дієздатний парламент, -- а парламент сьогодні дієздатний, -- і цим треба керуватися. Якщо є бажання ускладнити роботу парламенту, то тоді треба піти на перерозподіл комітетів," -- сказав спікер українського парламенту.

"І коли мені кажуть, чим треба допомогти парламенту, я кажу: головна допомога буде полягати в тому, щоб не заважати парламенту працювати -- особливо, коли він входить у конструктивне русло своєї діяльності," -- додав пан Литвин.

Після затвердження голосами більшості прем"єр-міністра Віктора Януковича, фракції "дев"ятки" узгодили посади в уряді і в один з четвергів (коли голосує Верховна Рада) у грудні планують голосуванням затвердити перерозподіл комітетів парламенту, відібравши понад десяток комітетів у чотирьох фракцій, які не входять до більшості.


Читайте також:

БІЛЬШІСТЬ "РОЗДЕРИБАНИЛА" КОМІТЕТИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...