Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори президента відкладуть до 2008 року

Вівторок, 1 квітня 2003, 14:09
Перед візитом у Монголію й охоплений невідомою хворобою Сянган, президент Леонід Кучма провів засідання Ради Національної Безпеки й Оборони.

Як стало відомо УП з достовірних джерел, на засіданні обговорювалися заходи по зміцненню влади президента. Зокрема, заходи по підвищенню рівня життя українців, який дозволив би непомітно продовжити термін перебування у владі Леоніда Кучми.

За підсумками засідання було прийняте рішення відкласти розв'язання питання про вибори Президента до 2008-2010 року. "Однак, якщо виникне необхідність, повернемося до нього раніше", цитує Кучму джерело.

Кучма також дав розпорядження підготувати необхідні документи, які обгрунтовують заплановане у квітні 2003 року підвищення зарплат і соціальних виплат. Збільшені вони будуть у два рази.

Причому, підкреслив Президент, ця не пропагандистська заява, а чітко розрахований крок, який переслідує єдину мету - благополуччя українців. "Ми готувалися до нього серйозно, без популістських наскоків, вивірили кожну позицію. Зрештою, приріст ВВП за декілька останніх років коливається в межах 4-5 процентів. Тобто ми багаті, а на кого витрачати багатство, якщо не на людей", закінчив свій виступ президент.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...