Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Народні пропозиції Кучма включить у нову редакцію політреформи?

Субота, 5 квітня 2003, 15:11
Для узагальнення результатів обговорення українським народом пропозицій президента Кучми з політичної реформи міністерством юстиції було створено спеціальну аналітичну підгрупу.

Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович в ефірі "Громадського Радіо". Він також додав, що Мін'юст утворив спеціальні громадські приймальні у кожному регіоні, де громадяни можуть безкоштовно отримати консультації. Крім цього Мін'юст буде узагальнювати результати обговорення і надаватиме їх Кучмі.

"Потім ці спеціальні таблиці будуть передані робочій групі, яка вже у режимі кількаденної безперервної роботи. Вона цей систематизований матеріал проаналізує і у вигляді кількох сторінок передасть до президента України, щоб можна було побачити якісь пропозиції, скільки вони знаходили підтримки, які повне заперечення", - повідомив Лавринович.

Він також висловив думку, що українці спроможні самі розібратися у пропозиціях президента Кучми щодо конституційної реформи. Але разом з тим Лавринович незадоволений активністю громадян під час обговорення. Поки що, за його словами, для 48-мільйонного населення кілька сотень сформульованих пропозицій - дуже мало.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування