Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПІСКУН ЗНАЄ, ХТО ВИКРАВ Й УБИВ ГОНГАДЗЕ

Вівторок, 1 липня 2003, 11:40
Голова тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з розслідування убивств журналістів Георгія Гонгадзе й Ігоря Александрова Григорій Омельченко заявляє про наявність у генерального прокурора України Святослава Піскуна інформації про учасників викрадення й убивства Гонгадзе.

Про це він заявив у вівторок у парламенті, повідомивши, що спілкувався з Піскуном у минулий вівторок, і той заявив, що учасники викрадення й убивства Гонгадзе встановлені.

На питання депутата, коли генпрокурор має намір проінформувати з цього питання Верховну Раду, Піскун відповів: "Коли буде необхідність", заявив Омельченко. За його словами, підкресливши, що у даному випадку мова йде "про якусь політичну доцільність діяльності Генеральної прокуратури".

Голова комісії звернувся до спікера парламенту Володимира Литвина з проханням прийняти рішення про те, щоб на цьому тижні заслухати у парламенті інформацію генпрокурора, що стосуються викрадення й убивства Гонгадзе.

Як повідомлявся, раніше Піскун заявляв, що Генпрокуратура "істотно просунулася" у розслідуванні цієї кримінальної справи.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

УБИВЦЯ ГЕОРГІЯ ГОНГАДЗЕ АРЕШТОВАНИЙ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування